خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قطر عملا محاصره عربستان سعودی علیه دوحه را خنثی کرده است

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 21 مرداد 1399 - 08:33
یک مجله اقتصادی غربی به دستاوردهای قطر در مبارزه با محاصره کشورهای عربی حوزه خلیج فارس پرداخت.
قطر،بحران،اقتصادي،كشور،محاصره،عربستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از القدس العربی، مجله اقتصادی « World Finance» در گزارشی با اشاره به موفقیت مقامات قطری در مدیریت بحران هایی که با آن رو به رو هستند نوشت: دوحه با وجود آنکه از سوی کشورهای عربی تحریم شده اما توانسته به خوبی با بحران های پیش روی قطر مقابله کند.
بر اساس این گزارش، تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر به خوبی توانسته است با بحران اقتصادی در سایه محاصره اعمال شده بر این کشور از سال ۲۰۱۷ تاکنون رو به رو شود و آن را مدیریت کند.
اقدام عربستان، امارات، بحرین و مصر در محاصره کردن قطر باعث شده است که اتحاد میان ملت این کشور افزایش یافته و آنها بیش از پیش از رهبران خود حمایت کنند.
دوحه در مسیر اجرایی کردن پروژه های زیر ساختی و اقتصادی پیشرفتهای خوبی محقق کرده است.
این کشور هم چنین با وجود گسترش ویروس کرونا در قطر، توانسته بحران همه گیر شدن این ویروس خطرناک را نیز مدیریت کند.
مقامات قطری برای مبارزه با محاصره اعمال شده علیه این کشور از سوی عربستان سعودی اقدام به گسترش دادن منابع اقتصادی خود در کنار تحقق خودکفایی کرده اند؛ این در حالیست که پیش از آن برای واردات به شدت به عربستان وابسته بودند.