خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زیان ۷۰۰ میلیاردی واحدهای صنعتی لرستان از کرونا

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 21 مرداد 1399 - 08:23
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان از زیان ۷۰۰ میلیاردی واحدهای صنعتی استان از کرونا خبر داد.
واحدهاي،صنفي،صنعتي،لرستان،كرونا،صفي،خاني،معدن

ایسنا/لرستان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان از زیان ۷۰۰ میلیاردی واحدهای صنعتی استان از کرونا خبر داد.
‌محمدرضا صفی خانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: واحدهای صنعتی و صنفی این ‌استان زیان ۷۰۰ میلیارد تومانی از کرونا دیده‌اند.

وی با اشاره به اینکه ۶۴ هزار واحد صنفی و ۱۶۰۰ واحد صنعتی در استان وجود دارد، افزود: خسارت به واحدهای ‌صنعتی و صنفی استان بسیار بالا بوده و این واحدها به‌شدت نیازمند کمک و حمایت‌های دولت هستند.

صفی خانی اضافه کرد: اکثر کسب‌وکارها با تعطیلی کارشان از کرونا آسیب دیدند و آن‌هایی که فروششان ‌شب عیدی بود، خسارت بیشتری داشتند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان ادامه داد: چون در بازار تقاضا برای خرید محصولات واحدهای ‌تجاری کم بود و از طرفی واحدهای تولیدی تعطیل شدند، خسارات زیادی را داشتیم و تنها واحدهایی که با ‌مایحتاج عمومی سروکار داشتند خسارت ندیدند.

وی افزود: ما با بررسی و برآورد خسارات به واحدهای صنفی و صنعتی لرستان، انتظارات خود را در ‌قالب پیشنهادات به وزارت و دولت ارائه داده‌ایم.

صفی خانی با اشاره به اهم انتظارات واحدهای صنعتی و صنفی از دولت برای حمایت از آن‌ها، تصریح کرد: ‌بخشودگی‌های بانکی و مالیاتی اولین پیشنهاد ماست.
همچنین از تأمین اجتماعی انتظار می‌رود در این شرایط ‌بحران کمک حال واحدها شود و لیست بیمه را با تأخیر دریافت کند و نسبت به این موضوع سخت‌گیری نداشته ‌باشد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان ‌ یادآور شد: برای رونق واحدهای صنفی و صنعتی، دوره پساکرونا ‌بسیار با اهمیت است چراکه در آن زمان مشخص می‌شود چقدر آسیب واقعی وارد شده و واحدهای تولیدی و ‌صنفی برای شروع کار مجدد با مشکلاتی بسیاری مواجه خواهند بود و نیاز به حمایت جدی دارند.

انتهای پیام