خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال سرمایه‌گذاری ۸۹۰ میلیون دلاری چین در کره شمالی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 26 دی 1397 - 14:21
رسانه‌های کره جنوبی از احتمال سرمایه‌گذاری ۸۹۰ میلیون دلاری چین در بخش راه و ترابری کره شمالی خبر دادند.
چين،احداث،شمالي،بزرگراه،كره

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه پرتیراژ «چوسان ایلبو»، چاپ کره جنوبی از احتمال سرمایه گذاری ۸۹۰ میلیون دلاری چین در بخش راه و ترابری کره شمالی خبر داد.
بر این اساس، چین قرار است با اختصاص ۸۹۰ میلیون دلار، در احداث بزرگراه ۱۱۲ کیلومتری که شهر ووسان را به هامهانگ در ساحل شرقی کره شمالی متصل می‌کند، مشارکت کند.
۳۰ اکتبر سال گذشته میلادی مقامات چینی از احتمال سرمایه گذاری در بخش راه و ترابری کره شمالی خبر داده بودند.
در همین راستا، یک شرکت چینی در شهر مرزی داندونگ آمادگی خود را برای همکاری در احداث این بزرگراه اعلام کرد.
این در حالی است که نگرانی‌ها در مورد چگونگی اجرای این طرح در سایه تحریم‌ها علیه پیونگ یانگ همچنان باقیست.گفته می‌شود قرارداد این طرح پس از نتایج دور دوم مذاکرات پیونگ یانگ و واشنگتن منعقد خواهد شد.
احداث این بزرگراه از آوریل سال جاری آغاز می‌شود و در صورت سرمایه گذاری چین در سال ۲۰۲۲ به بهره برداری می‌رسد.
انتهای پیام/