نشست سخنگوی وزارت امور خارجه آغاز شد
سخنگوی وزارت امور خارجه در نشستی خبری به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، به گزارش خبرنگار حوزه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری خود به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
سخنگو در ابتدا گفت: در آستانه سالگرد کودتای 28 مرداد قرار داریم که یادآور دخالتهای آمریکاست.
این رویه آمریکایی ها بوده که دخالت داشته باشند و جالب است که آنها این روزها ایران را به دخالت در انتخابات آمریکا متهم می کنند که اگر سوالی مطرح شود به آن پاسخ خواهد داد.
دکتر ظریف با همتای لبنانی، اوکراینی و اماراتی خود داشتند که خبر آن را ملاحظه کردید.
رئیس کمیته روابط بین الملل دومای روسیه به تهران آمدند که گفتگوی خوبی را داشتند.
موسوی درباره انفجار و تحولات اخیر لبنان گفت: حادثه ای بزرگی بود و طبیعی است که مردم ناراحت باشند و تبعاتی هم خواهد داشت، اما اینکه عده ای از گروهها، افراد و کشورها این را دستاویز اغراض و اهداف سیاسی خود قرار دهند غیرقابل قبول است.
ملت لبنان ملت رنج دیده ای در این ایام است و جا دارد که به مسئولین اجازه دهند تا به آلام کسانی که در این انفجار آسیب دیده رسیدگی کنند.
اول باید دید که علت اصلی این حادثه چه بود و بعد قضاوت کرد.
دیدید که برخی از کشورها ریاکارانه در این خصوص واکنش نشان دادند، من قبلا گفتم که اگر صداقت دارند تحریم ها را بردارند.