خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کتاب «غلبه بر بی‌شعوری» منتشر شد

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 20 مرداد 1399 - 10:42
کتاب «غلبه بر بی‌شعوری» نوشته ریچارد کراوت و نویسندگان دیگر، با ترجمه شهاب‌الدین عباسی توسط نشر خزه منتشر و راهی بازار نشر شد.
نشر،منتشر،كتاب،خزه

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «غلبه بر بی‌شعوری» نوشته ریچارد کراوت و نویسندگان دیگر، به‌تازگی با ترجمه شهاب‌الدین عباسی توسط نشر خزه منتشر و راهی بازار نشر شده است.
این کتاب هفتمین کتابی است که نشر خزه در قالب مجموعه‌ «پیاده‌روی با فلسفه» منتشر می‌کند.
این‌کتاب، مجموعه‌ای است از مقالات، یادداشت‌ها، مطالبی منتشرشده در یوتیوب و دیالوگ‌هایی از فیلم‌های سینمایی و انیمشین‌های مختلف که مترجم اثر، طی چندسال آن‌ها را گردآوری و ترجمه کرده است.
محور همه‌ این‌مطالب، جمله‌ معروف سقراط است که گفت: «زندگی بررسی‌نشده ارزش زیستن ندارد.»
کتاب «غلبه بر بی‌شعوری»، درباره‌ اهمیت بررسی و تأمل در زندگی و رسیدن به راهکارهایی برای داشتن یک‌زندگی خردمندانه است.
این‌کتاب با ۳۰۴ صفحه و قیمت ۴۰ هزار تومان منتشر شده است.