سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابتلای بیش از ۳۶ هزار نفر به کرونا در فارس

فارس | برگزیده، استان‌ها | دوشنبه، 20 مرداد 1399 - 06:19
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس، از ابتلای بیش از ۳۶ هزار نفر از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون خبر داد.
استان،شيراز،علوم،پزشكي،فارس،دانشگاه،كرونا،همتي،بيمار،نفر،دليل

به گزارش سرویس اجتماعی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عبدالرسول همتی با حضور در استودیو سلامت فارس و اعلام گزارش روزانه وضعیت کرونا در استان فارس گفت: از ابتدای شیوع کروناویروس در استان تاکنون، ۲۲۷ هزار نمونه آزمایشگاهی از افراد بیمار و علامت‌دار تهیه‌شده که از این تعداد، ۳۶ هزار و ۲۳۲ مورد مثبت شناسایی‌شده است.
وی با اعلام موارد شناسایی‌شده از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به تفکیک شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: از مجموع ۳۶ هزار و ۲۳۲ مورد شناسایی‌شده، ۱۶ هزار و ۱۳۷ مورد مربوط به شیراز؛ کازرون هزار و ۶۳۲ مورد؛ مرودشت هزار و ۱۹۸ مورد؛ قیروکارزین ۷۰۷ مورد؛ کوار ۶۸۹ مورد؛ لامرد ۶۱۲ مورد؛ زرین‌دشت ۴۶۷ مورد؛ ممسنی ۴۵۲ مورد؛ مهر ۴۱۶ مورد؛ آباده ۴۰۲ مورد؛ فیروزآباد ۳۹۴ مورد؛ کوه چنار ۳۲۸ مورد؛ زرقان ۳۱۲ مورد؛ استهبان ۲۸۸ مورد؛ فراشبند ۲۸۴ مورد؛ اقلید ۲۵۵ مورد؛ سپیدان ۲۲۱ مورد؛ خرم بید ۱۸۴ مورد؛ رستم و پاسارگاد هر کدام ۱۶۵ مورد؛ نی ریز ۱۵۸ مورد؛ خرامه ۱۲۵ مورد؛ ارسنجان ۱۲۰ مورد؛ بیضا ۱۱۷ مورد؛ سروستان ۱۱۱ مورد؛ بوانات ۶۶ مورد؛ بختگان ۵۰ مورد؛ سرچهان ۴۲ مورد بوده و مابقی مبتلایان نیز مربوط به دیگر دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه متاسفانه ۱۵ نفر در استان در ۲۴ ساعت گذشته به دلیل ابتلا به کروناویروس جان خود را از دست دادند، افزود: با این موارد جدید، آمار جانباختگان استان به دلیل ابتلا به کرونا ویروس در فارس به ۶۱۴ نفر رسیده است.
همتی همچنین آمار بهبودیافتگان بیمارستانی و ایزوله خانگی استان را ۳۲ هزار و ۹۴۵ نفر اعلام کرد.
وی ادامه داد: هم اکنون ۹۵۴ بیمار مشکوک و دارای علامت کروناویروس در بخش های عمومی بستری هستند که از این تعداد، ۱۰۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ به دلیل وخامت وضعیت جسمی در بخش های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های سطح استان بستری هستند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه هم اکنون این ویروس با شدت در حال انتقال است، تاکید کرد: با وجود تمام تلاش های تیم‌های بهداشتی در امر پیشگیری و تیم های درمانی در بهبودی بیماران، مهمترین رکن برای قطع زنجیره انتقال کروناویروس و شکست آن، همکاری و مشارکت مردم است.
همتی توصیه کرد: با رعایت دستورات بهداشتی مانند استفاده از ماسک در زمان خروج از منزل، رعایت فاصله فیزیکی، پرهیز از ترددهای غیرضروری و شست‌وشوی مرتب دست‌ها، می‌توان در مبارزه با کروناویروس سهیم بود.
انتهای پیام/ م