ماشینآلات در اختیار راهداری چهارمحال و بختیاری از متوسط عمر بالایی برخوردارند
گروه استانها - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری گفت: ماشینآلات در اختیار راهداری چه در این استان و چه در استانهای دیگر از متوسط عمر بالایی برخوردارند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، عزیزالله روشن، ظهر امروز در نشست با خبرنگاران چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: پروژههای عمرانی حوزه راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان فقط در 6 ماه از سال قابلیت اجرا دارد و همه ساله راهداران از آبانماه برای راهداری زمستانی در محورهای مواصلاتی آماده میشوند.
وی افزود: مراقبت از سلامت راهدارن در مواجهه با ویروس کرونا مهمترین دغدغه در راهداری زمستانی سال جاری است چرا که با کاهش دما راهداران در راهدارخانهها تجمع میکنند و در صورت ابتلا یک نفر، سلامت کل اکیپ به خطر میافتد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: بیش از 3 هزار و 700 کیلومتر راه در استان وجود دارد که نزدیک به 800 کیلومتر از راههای روستایی خاکی و همچنین تعدادی از راهها و تونلهای استان هنوز تحویل راهداری نشده است، اما مردم همچنان در این محورها تردد میکنند و این مسئله یکی دیگر از دغدغههای ما است.
وی با اشاره به ایجاد 42 راهدارخانه موقتی و دائمی، بیان کرد: 75 درصد جادههای استان کوهستانی است که اغلب این راهها در زمستان نیاز به خدماتی مانند برفروبی، شن و...
دارند که برای همین راهدارخانههای دائمی و موقت ایجاد شده است.
روشن اضافه کرد: از بین مجتمعهای خدماترفاهی استان، 9 مجتمع خدماترفاهی فعال، 14 مجتمع در حال احداث و تکمیل و همچنین 19 مجتمع دیگر استعلام شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری گفت: جادهها و محورهای مواصلاتی استان آنلاین رصد میشوند، همچنین 34 سامانه ثبت سرعت غیرمجاز راهاندازی شده که متاسفانه برخی از آنها مورد هجوم قرار گرفتهاند.
کرونا، تردد خودرو و مسافر را کاهش داد
روشن با بیان اینکه به علت شیوع کرونا از اسفندماه سال گذشته تا 13 مردادماه با کاهش ورود خودرو و مسافر به استان مواجه بودیم، تصریح کرد: شیوع این ویروس سبب کاهش 28 درصدی تردد خودرو و کاهش 48 درصدی ورود مسافر به استان و کاهش 37 درصدی تعداد خودروهای ورودی و کاهش 35 درصدی خودروهای خروجی شد.
وی با بیان اینکه 49 نقطه در سال 95، به صورت پرحادثه شناسایی شدند، افزود: از این تعداد نقاط پرحادثه، 6 نقطه اصلاح، 7 نقطه در دست اقدام و سایر نقاط با علامتهای هشداری، آشکارسازی شدند.در سال 99 ، حدود 67 نقطه حادثهخیز دیگر نیز شناسایی شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با اشاره به مشکل کمبود قیر برای پیمانکاران جهت روکش و ایجاد آسفالت، تصریح کرد: حدود 10 کیلومتر از محورهای استان آسفالت، 543 کیلومتر از محورها ایمنسازی، 4845 تابلوی اخطاری نصب و 840 کیلومتر از راههای استان نیز شانهسازی شده است.
روشن با اشاره به پروژه محور ناغان-کارون 4 و بهسازی محور جوزستان به ارمند به عنوان پروژههای اقتصاد مقاومتی استان، ادامه داد: تکمیل تونل چارطاق، تکمیل و احداث راههای موگویی و محور کیان به طاقانک از پروژههای جهش تولید هستند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ایمنسازی محور کیان به طاقانک یکی را نیز یکی از مهمترین دغدغههای راهداری دانست و گفت: 12 درصد تصادفات جادهای استان در این محور رخ داده است و 24 نفر فوتی در سال گذشته در این محور به ثبت رسیده که ایمنسازیهای اولیه موجب کاهش تصادفات در این محور شده است.
وی اظهار داشت: ماشینآلات در اختیار راهداری چه در این استان و چه در استانهای دیگر از متوسط عمر بالایی برخوردارند و هزینه بسیاری نیز برای تعمیرات نیاز دارند.
انتهای پیام/7540/ش