جوان باوری را در جامعه ترویج کنیم
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی گفت: جوان یاوری مکمل جوان باوری است، به این معنا که مسئولان باید جوانان را در سطوح مختلف شهرستانی، استانی و ملی برنامههای خود ببینند.

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی گفت: جوان یاوری مکمل جوان باوری است، به این معنا که مسئولان باید جوانان را در سطوح مختلف شهرستانی، استانی و ملی برنامههای خود ببینند.
حسن عزیزی، امروز یکشنبه ۱۹ مرداد در نشست خبری به مناسبت هفته تشکلها و مشارکتهای اجتماعی و تقدیر از خبرنگاران حوزه ورزشی اظهار کرد: باید شعار جوان باوری و جوان یاوری در جامعه محقق شود.
به گزارش ایسنا، وی افزود: امروز برای تحقق جایگاه و نقش واقعی جوانان در موضعات مختلف نیازمند گفتمان سازی و ایجاد فرهنگ جوان باوری و جوان یاوری است.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی بیان کرد: چشم انداز اصلی دبیرخانه ستاد ساماندهی امور جوانان، برش برنامههای عملیاتی مرتبط با عینیت بخشیدن به بیانیه گام دوم انقلاب است.
عزیزی ادامه داد: مجموعه وزارت ورزش و جوانان با شکل گیری مجلس یازدهم به دنبال تصویب قانون بیانیه گام دوم انقلاب است که در این راستا وظایف و تکالیف دستگاه های اجرایی به صورت قانونمند، فرابخشی و همسو فراهم میشود.
وی بیان کرد: در این چارچوب وزارتخانه ورزش و جوانان به عنوان دبیرخانه پیگیری امور جوانان میتواند از دستگاههای دیگر برای موضوعات جوانان مطالبه گری داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه تمامی مسئولان باید نسبت به نقش و جایگاه و توانمندی جوانان دقت نظر داشته باشند چرا که خودباوری جوانان بستری برای پویش و پرورش استعدادها است، گفت: جوان یاوری مکمل جوان باوری است، به این معنا که مسئولان باید جوانان را در سطوح مختلف شهرستانی، استانی و ملی برنامههای خود ببینند.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: به ازای هر پنج هزار نفر جمعیت جوان باید یک سمن جوانان راهاندازی شود.
عزیزی ادامه داد: در حال حاضر ۳۵ سمن جوانان در استان فعال است که تا پایان افق ۱۴۰۰ تعداد آنها به ۵۰ مورد در استان افزایش مییابد.
وی بیان کرد: در سال گذشته یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان در قالب طرحهای مختلف (۶۹ تفاهم نامه منعقد شده) به سازمانهای مردم نهاد استان تخصیص داده شده است که بخش عمده آن در حوزه اشتغال زایی و کارآفرینی جوانان، اوقات فراغت، بزرگداشت اعیاد مذهبی، آزدواج آسان و پایدار و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بوده است.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی تصریح کرد: بودجههای ارائه شده به هیئتها بدون در نظر گرفتن خرید تجهیزات است که اداره کل انجام میدهد و حدود ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار برای آن اختصاص دادهایم و همچنین اعزامها را نیز دربرنمیگیرد.
عزیزی یادآور شد: پرداختی به هیئتهای ورزشی براساس تفاهم نامه تعهدی خواهد بود که شامل سه بخش در ۱۱ رشته ورزشی سند توسعه ورزش قهرمانی، رشتههای ورزشی پر مخاطب و رشتههای همگانی است که هر کدام با توجه به میزان تعهد قهرمانی، استعدادیابی، افزایش مربیان و میزبانی و مواردی دیگر بودجههایی دریافت میکنند.
وی از فعالیت ۱۶ سمن جوانان فعال در بیرجند گفت و ادامه داد: متاسفانه شهرستانهای درمیان و نهبندان سمن ندارند.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: یکی از مظاهر اصلی مردم سالاری دینی در جامعه بحث تقویت نظام هدفمند حضور تشکلهای مردم نهاد در عرصههای مختلف است.
عزیزی بیان کرد: از ابتدای قبول مسئولیت ورزش و جوانان استان با چالشهایی مواجه بودیم که یکی از آنها مصوبههای سفر استاندار به شهرستانها بود.
وی تصریح کرد: در این سفرها حدود ۱۰۰ مصوبه ورزشی با مبلغ حدود ۱۴۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تصویب شد که نقطه عطف توسعه زیرساختهای ورزشی استان بود که تا کنون ۲۸ پروژه به بهره برداری رسیده و تا پایان شهریورماه سال ۱۴۰۰ نیز ۳۷ پروژه دیگر افتتاح خواهد شد.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی بیان کرد: یکی دیگر از چالشها، عدم اولویت دهی پروژهها و فعالیتهای ورزشی توسط فرمانداران بود که بودجههای اندکی را به حوزه ورزش و جوانان در شهرستانها اختصاص میدادند.
وی بیان کرد: اکنون این بودجه از ۶ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان به ۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی، یکی دیگر از مشکلات را عدم تخصیص ۲۷ صدم درصد مالیات بر ارزش افزوده اعلام کرد و گفت: در سال آینده با آزادسازی ۲۷صدم درصد خیلی از مشکلات رفع خواهد شد و میتوان تعداد پروژههای افتتاحی را از ۳۷مورد به بیش از ۵۰ مورد با توجه به اولویتها افزایش دهیم.
عزیزی با اشاره به توجه به شهرستانهای مرزی در سالهای اخیر، یادآور شد: پروژههای متنوعی از جمله زمین چمن مصنوعی در شهرستانهای درمیان، زیرکوه، نهبندان و سربیشه با همکاری دستگاههای معین افتتاح شدهاند.
انتهای پیام