خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«سبک‌شناسی» سیمپسون در بازار کتاب

ایسنا | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 19 مرداد 1399 - 15:27
کتاب «سبک‌شناسی» نوشته پاول سیمپسون با ترجمه نسرین فقیه‌ملک‌مرزبان منتشر شد.
كتاب،سيمپسون،پاول،پژوهشگران،متن،تحليل

کتاب «سبک‌شناسی» نوشته پاول سیمپسون با ترجمه نسرین فقیه‌ملک‌مرزبان منتشر شد.
به گزارش ایسنا، این کتاب در ۴۰۰ صفحه توسط انتشارات دانشگاه الزهرا (س) منتشر شده است.
در معرفی کتاب «سبک‌شناسی» عنوان شده است: سبک‌شناسی یکی از روش‌های مورد استفاده برای تحلیل متن است.
دیدگاه‌های معرفی‌شده در کتاب، دانشجویان و پژوهشگران را قادر می‌سازد متن را در لایه‌های مختلف سبکی آن و با دیدگاهی نو بررسی و تحلیل کنند.
از جمله موضوعاتی که در این کتاب مطرح شده است، می‌توان به سبک‌شناسی شناختی، سبک‌شناسی روایت، دستور زبان و سبک، ایقاع و وزن، سبک‌های استعاره و گفتمان اشاره کرد.
کتاب فصل‌بندی ویژه‌ای دارد و نویسنده در پیشگفتار برای مطالعه آن پیشنهادهایی به خوانندگان داده است.
پیوست این کتاب شامل مقالاتی کلیدی از نامدارانی همچون راجر فالر، میک شرت، والتر نش و مری لوییز پرت است.
پاول سیمپسون، استاد و پژوهشگر برجسته، در کتابش کوشیده است منبعی قابل اعتماد و روشی آسان را برای دانشجویان و پژوهشگران ادبیات و زبانشناسی معرفی کند؛ روش‌هایی که برای متون مختلف و در همه زبان‌ها کاربرد دارد.
انتهای پیام