سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درگذشت یک رییس در سن 95 سالگی

ایسنا | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 19 مرداد 1399 - 14:21
«پیر ویو» که بین سال های ۱۹۸۵ تا ۲۰۰۰ ریاست جشنواره معتبر فیلم کن را بر عهده داشت در سن ۹۵ سالگی درگذشت.
پير،جشنواره،ويو،فيلم

«پیر ویو» که بین سال های ۱۹۸۵ تا ۲۰۰۰ ریاست جشنواره معتبر فیلم کن را بر عهده داشت در سن ۹۵ سالگی درگذشت.
به گزارش ایسنا به نقل از لوموند، «پیر ویو» که از چهره های برجسته تاریخ جشنواره فیلم کن است از تاریخ ۱۹۷۳ تا ۱۹۸۴ و برای مدت بیش از ۱۰ سال ریاست مرکز ملی سینمای فرانسه را بر عهده داشت و پس از آن در سال ۱۹۸۵ به عنوان رئیس جشنواره فیلم کن انتخاب و جایگزین «رو برفاوره لوبره» شد.
او تا سال ۲۰۰۰ میلادی در راس جشنواره کن قرار داشت و پس از آن «ژیل ژاکوب» جانشین او شد.
«ژیل ژاوکوب» در واکنش به درگذشت «پیر ویو» عنوان کرد: «از سال ۱۹۸۴ تا ۲۰۰۰ هر روز با او کار میکردم و «پیر» رئیس و همکار عزیز من بود و در دوران فعایت خود حس اصالت را به کن آورد.
او دیگر در میان ما نیست.
«پیر ویو» در طول ۱۵ سال همکاری در راس جشنواره کن همواره با اطمینان از من حمایت می کرد».
انتهای پیام