خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخورد با مفسدین و دانه درشت‌ها مطالبه مردم است

فارس | سیاسی | یکشنبه، 19 مرداد 1399 - 12:49
نماینده زابل در مجلس گفت: اشرافی گری، تبعیض و بی عدالتی، سم مهلکی برای جامعه بوده و برخورد با مفسدان به خصوص دانه درشت‌ها از مطالبات جدی مردم است.
مجلس،زابل،مطالبات،نماينده،مهلكي،مفسدان

نماینده زابل در مجلس گفت: اشرافی گری، تبعیض و بی عدالتی، سم مهلکی برای جامعه بوده و برخورد با مفسدان به خصوص دانه درشت‌ها از مطالبات جدی مردم است.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، حبیب الله دهمرده نماینده زابل در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (یکشنبه، 19 مردادماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: اشرافی گری، تبعیض و بی عدالتی، سم مهلکی برای جامعه است و برخورد با مفسدان به خصوص دانه درشت‌ها از مطالبات جدی مردم است.
ضمن اینکه رسیدگی به معیشت و گرانی‌ها یکی از انتظارات مردم از مجلس یازدهم است.
وی افزود: یارانه 45 هزار تومانی مربوط به عهد دقیانوس است، از این رو مردم انتظار دارند که یارانه به 100 هزار تومان افزایش یابد.
نماینده زابل در مجلس تصریح کرد: استفاده از ظرفیت های بنیاد مستضعفان، بخش خصوصی و قرارگاه خاتم (ص) برای اجرای پروژه‌های عمرانی ضروری است.
وی گفت: سلیقه‌ای عمل کردن بانک‌ها، همسان سازی حقوق بازنشستگان، مشکلات نیروهای خرید خدمتی، رتبه‌بندی معلمان، سیاسی بودن عزل و نصب‌ها توسط آموزش و پرورش، بخش دیگری از مطالبات و مشکلات مردم است.
انتهای پیام/