خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازگشایی تدریجی مساجد الجزایر پس از ۵ ماه

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 19 مرداد 1399 - 11:39
پس از گذشت پنج ماه از بسته شدن مساجد به دلیل شیوع کرونا، دولت الجزایر اعلام کرد برخی از مساجد این کشور از روز شنبه ۱۵ اوت بازگشایی می شود.
مساجد،بازگشايي،الجزاير،نماز،مرحله،كرونا

پس از گذشت پنج ماه از بسته شدن مساجد به دلیل شیوع کرونا، دولت الجزایر اعلام کرد برخی از مساجد این کشور از روز شنبه ۱۵ اوت بازگشایی می شود.
به گزارش ایسنا، روزنامه الشروق الجزایر نوشت، در مرحله اول آن دسته از مساجد ۲۹ استانی که در وضعیت زرد قرار دارند بازگشایی خواهند شد که ظرفیتشان بیش از ۱۰۰۰ تن است و نماز جمعه به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در این مرحله اقامه نخواهد شد.
مساجد با ظرفیت بیش از ۱۰۰۰ تن در ۱۹ استان باقیمانده نیز برای اقامه نمازهای یومیه به جز نماز جمعه در آینده بازگشایی خواهند شد.
دولت الجزایر همچنین استاندارها را متولی نظارت بر امور مساجد کرده و از مردم خواسته است پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.
درخصوص شرایط بازگشایی مساجد در مرحله اول نیز حضور زنان و کودکان کمتر از ۱۵ سال در مساجد ممنوع است، سالن های نماز، مصلی ها و دار القرآن ها و نیز وضو خانه ها بسته خواهد بود.
انتهای پیام