خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فیس بوک یک گروه نفرت پراکن را حذف کرد

فارس | دانش و فناوری | یکشنبه، 19 مرداد 1399 - 08:56
فیس بوک یک گروه نفرت پراکن را در این شبکه اجتماعی به علت انتشار مطالب افراطی و مروج خشونت پاک کرد. این گروه تقریبا 200 هزار نفر عضو دارد.
فيس،بوك،گروه،اخبار،انتشار،آگوست

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از انگجت، گروه پاک شده توسط فیس بوک QAnon نام دارد و به علت انتشار اخبار و تحلیل هایی بر مبنای فرضیه های توطئه آمیز شهرت دارد.
بنا بر اعلام رسمی فیس بوک، بعد از انتشار مرتب پست هایی برای ترویج خشونت، نفرت و انتشار اخبار و اطلاعات دروغ چاره ای جز پاک کردن گروه Q/Qanon باقی نماند.
فیس بوک از ۴ آگوست این گروه را از دسترس خارج کرد، ولی از پاک کردن آن تا ۶ آگوست خودداری کرد و این تصمیم را در ۷ آگوست به اطلاع عموم رساند.
فیس بوک افزود: به دقت مراقب است تا این گروه فعالیت خود را در فیس بوک با نام دیگری آغاز نکند.
توئیتر هم در هفته های اخیر هزاران حساب کاربری که اخبار دروغ و فرضیه های توطئه را منتشر می کردند، حذف کرده است.
هر دو شبکه اجتماعی برای مقابله با انتشار اخبار دروغ و نفرت پراکنی از سوی پلیس فدرال آمریکا تحت فشار هستند.
انتهای پیام/