خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۴ پارک در آستانه سال جدید در کرمان به بهره برداری می‌رسد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 16 اسفند 1397 - 16:53
کرمان - معاون حمل و نقل و امور زیربنایی شهردار کرمان از بهره برداری از ۱۴ پارک در آستانه سال جدید در شهر کرمان خبر داد.
كرمان،پارك،شهرداري،توليد،كارخانه،قنبري،زيربنايي،قطعات

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی قنبری ظهر پنجشنبه در حاشیه بازدید اعضای شورای شهر کرمان از پروژه‌های شهری اظهار داشت: حدود ۱۸ پارک برای سال آینده در دست اجرا داریم و ۱۳ الی ۱۴ پارک برای شب عید آماده افتتاح می‌شود.
وی ادامه داد: این پارک‌ها در چهار منطقه شهر کرمان پخش هستند و دو الی سه پارک مانند پارک مطهری و پارک میدان گنجعلیخان و … در دست بازسازی است.
قنبری با اشاره به اینکه احداث پارک‌ها بر عهده معاون زیربنایی شهرداری است، بیان کرد: پارکی که عملیات عمرانی آن تمام می‌شود به معاونت خدمات شهری برای زیباسازی و درست کردن فضای سبز واگذار می‌شود.
وی عنوان کرد: طرح پیاده رو کردن و بهسازی میدان ارگ همراه با گلبازخان از خرداد ماه سال آینده اجرا می‌شود.
معاون حمل و نقل و زیربنایی شهرداری کرمان ابراز داشت: تولیدات کارخانه تولید جدول و قطعات بتنی شهرداری کرمان بهترین کیفیت را در سطح استان دارد و تمام شهرهای کوچک استان از این کارخانه خرید می‌کنند.
قنبری بیان کرد: ما در کارخانه تولید قطعات بتن شهرداری کرمان به خودکفایی در زمینه تولید جدول و نیوجرسی رسیده ایم و با امکاناتی که در حال حاضر داریم امکان تولید جدول به صورت رنگی نیست.
وی تصریح کرد: انتهای خیابان مهدیه تا شهدای خانوک پیاده رو سلامت، دوچرخه سواری و فضای سبز در حال ساخت است که طول این مسیر یک کیلومتر است و این مسیر برای شب عید آماده نمی‌شود.
اعضای شورای شهر کرمان به همراه معاون حمل و نقل و امور زیربنایی شهردار کرمان از ۱۹ پارک در حال ساخت یا بهسازی و کارخانه تولید قطعات بتنی شهرداری کرمان بازدید کردند.