خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دو نظامی سابق آمریکا در ارتباط با پرونده کودتا علیه دولت ونزوئلا به 20 سال حبس محکوم شدند

فارس | بین‌الملل | شنبه، 18 مرداد 1399 - 16:27
دادگاهی در ونزوئلا دو نفر از سربازان سابق نیروی ویژه آمریکا را به دلیل مشارکت در پرونده کودتا برای سرنگونی حکومت «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا به 20 سال حبس محکوم کرد.<br/>
آمريكا،ونزوئلا،مادورو،نيروي،دست،كاراكاس،كلاه،خلع،حبس

دادگاهی در ونزوئلا دو نفر از سربازان سابق نیروی ویژه آمریکا را به دلیل مشارکت در پرونده کودتا برای سرنگونی حکومت «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا به 20 سال حبس محکوم کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «تارک ویلیام صائب»، دادستان ارشد ونزوئلا در پیامی توییتری اعلام کرد دو نیروی ویژه سابق آمریکا (نیروهای کلاه سبز) با نام‌های «لوک دنمن» و «ایرن بری» اعتراف کردند که در عملیات ۴ مه یک نیروی سابق دیگر آمریکا، دست داشتند.
هر یک از این دو نفر به تحمل ۲۰ سال حبس محکوم شده‌اند.
به گزارش روزنامه انگلیسی «تلگراف»، او در توییتر نوشت: آن‌ها مسئولیت اقدامات خود را پذیرفتند.
وی افزود رسیدگی درباره ده‌ها متهم دیگر این پرونده ادامه خواهد یافت اما از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد.
در پی عملیات «گیدون» که از کمپ‌های آموزشی در کلمبیا آغاز شد، دست کم هشت تن از سربازان شورشی کشته شدند و در مجموع ۶۶ تن زندانی شدند.
«جوردن گودرو»، از نیروهای کلاه سبز سابق آمریکا برنامه‌ریز این حمله علیه دولت ونزوئلا بوده است.
آمریکا بعد از به رسمیت شناختن «خوان گوایدو» سردسته مخالفان دولت ونزوئلا به عنوان رئیس‌جمهور این کشور، هدایت کمپین خلع مادورو از قدرت را به دست گرفته و از هیچ تلاشی برای اعمال فشار به مادورو به امید خلع وی از قدرت مضایقه نکرده است.
در ادامه تنش‌ها میان واشنگتن و کاراکاس، روابط دیپلماتیک ایالات متحده آمریکا سال گذشته میلادی با ونزوئلا قطع شد و آمریکا در کاراکاس سفارت ندارد.
انتهای پیام/ص