سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماده ۱۸۷ استقلال کانون وکلا را خدشه دار می کند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 16 اسفند 1397 - 14:41
گرگان- معاون حقوقی رئیس جمهور با بیان این که با موازی کاری مخالف هستیم، گفت: ماده ۱۸۷ استقلال کانون وکلا را خدشه دار می کند.
وكلا،كانون،استقلال،جنيدي،قانون،دولت،نهاد،قوه،بحث،ادامه،قرار

به گزارش خبرنگار مهر، لعیا جنیدی ظهر پنجشنبه در جشن استقلال کانون وکلای دادگستری و سیزدهمین دوره تحلیف کارآموختگان وکالت گلستان اظهارکرد: بعد از گذشت ۷۰ سال از فعالیت کانون وکلا باید به مرحله‌ای می‌رسیدیم که درباره آثارآن بحث ی کردیم اما هنوز نگران حفظ ریشه‌های استقلال کانون وکلا هستیم.
وی افزود: ماده ۱۸۷ قانون برنامه سوم توسعه که تائید صلاحیت فارغ‌التحصیلان رشته حقوق برای صدور مجوز تاسیس مؤسسه‎های مشاور حقوقی را به قوه قضائیه سپرده است از اساس غلط است و زمانی هم که در دولت بحث شد، مورد اعتراض ما قرار گرفت.
جنیدی ادامه داد: وقتی یک مصوبه اشتباه است، باید به دنبال کوتاه‌ترین زمان اجرای آن باشیم نه اینکه بخواهیم دوباره آن را تداوم دهیم.
وی گفت: ماده ۱۸۷ قانون برنامه سوم توسعه سبب خدشه‌دار شدن استقلال کانون وکلا می‌شود و تنها بحث بر سر استقلال نهاد آنها نیست بلکه با این کار اعتماد عمومی هم خدشه دار می شود.
جنیدی تصریح کرد: کشور به استقلال آنها نیاز دارد و این خواسته به حق است و کانون وکلا فراز و نشیب‌ها را پشت سر گذاشته و همه التهابات اجتماعی را هم گذرانده است.
جنیدی با اشاره به عزم دولت برای واگذاری امور به مردم در قالب اصل ۴۴ قانون اساسی گفت: سیاست دولت عدم مداخله‌گری در امور مردم است.
بنابراین دلیلی وجود ندارد که اداره یک گروه فرهیخته و کاربلد را که اصرار دارند مستقل باشند را خدشه‌دار کنیم.
وی ادامه داد: استقلال کانون وکلا نه فقط برای وکیل بلکه برای قوه قضائیه امری ضروری است، زیرا مردم باید احساس عدالت داشته باشند.
معاون حقوقی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: برای بقا، دوام و قوام هر ساختار سیاسی نیاز به احساس و اصل عدالت داریم، آنچه که محل اشکال بوده این است که یک نهاد مستقلی به نام کانون وکلا وجود دارد و با این مصوبه مجلس قرار است یک نهاد موازی دیگری ایجاد شود.
وی با بیان اینکه ایجاد نهادهای موازی در کشور یک بیماری است، گفت: وقتی قانون غلطی منقضی می‌شود دیگر نباید اصراری بر تداوم آن داشته باشیم زیرا این روند یک اشتباه فاحش است.
جنیدی عنوان داشت: قرار است در دولت کمیته‌ای برای رفع این نگرانی داشته باشیم و کانون‌های وکلا در استان‌ها می‌توانند پیشنهادهای خود را ارائه دهند.
وی ادامه داد: در چهارچوب گفتگو و تعامل معتقدم کانون‌های وکلا و قوه قضاییه باید با هم نشست داشته باشند، تا این مشکل برطرف شود.