طرح نسخهنویسی الکترونیک در لرستان آغاز میشود
مدیرکل بیمه سلامت لرستان بابیان اینکه طرح نسخهنویسی الکترونیک در لرستان آغاز میشود گفت: 319 میلیارد تومان اعتبار در استان جذب شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، شاهدخت فتحی بیرانوند ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات بیمه سلامت استان برگزار شد بابیان اینکه حدود یکمیلیون و 100 هزار نفر در لرستان تحت پوشش بیمه سلامت است اظهار داشت: یکی از برنامههایی که در دستور کار بیمه سلامت قرار دارد اجرای طرح استحقاق سنجی با سه هدف حذف دفترچه بیمه، رفع همپوشانی بیمهای و تشکیل پروند سلامت الکترونیک است.
وی افزود: بر اساس طرح حذف دفترچه و رفع همپوشانی، افرادی که در سالیان گذشته چندین دفترچه داشتهاند شناسایی و از سامانه سیستمهای بیمهگر حذف و تنها صاحب یک دفترچه میشوند که این اقدام سبب رفع اختلاف در جامعه آماری افراد تحت پوشش بیمه و همچنین کاهش هزینهها و مصارف حوزه سلامت میشود.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان با اشاره به تغییر نظام پرداخت سازمان بیمه سلامت عنوان کرد: در ایران نظام پرداخت به این صورت است که موسسه یا بیمارستان به ازای صورتحسابی که به بیمه تحویل میدهد پول دریافت میکند که یکی از ایرادات این نظام پرداخت افزایش تقاضاهای القایی است و سبب افزایش هزینهها در بیمه سلامت میشود.
وی بیان کرد: در سال97 کلیه استانها ملزم به احکام مندرج در قانون برنامه ششم و بودجه کشور است که اعتباراتشان در حد اعتبارات تخصیصی به استان باشد و بههیچعنوان بیشتر از این اعتبارات نباشد.
فتحی بیرانوند به پرداخت مطالبات مؤسسات طرف قرارداد بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: امسال 319میلیارد تومان اعتبار جذبشده که از این میزان صد درصد مطالبات بخش خصوصی و 96 درصد مطالبات بخش دولتی سال گذشته و همچنین 70 درصد مطالبات ششماهه بخش دولتی به میزان 101میلیارد تومان و 60درصد مطالبات بخش خصوصی به میزان 24میلیارد تومان پرداختشده است.
وی با اشاره به رونمایی از نسخه الکترونیک تصریح کرد: نسخه الکترونیک طی روزهای آینده در شهرستان ازنا همزمان با سراسر کشور بهصورت ویدئو کنفرانس رونمایی میشود و بهصورت آزمایشی در مراکز خصوصی آغاز خواهد شد؛ راهاندازی نسخه الکترونیک میتواند در مدیریت هزینهها، کاهش خطای پزشکی و همچنین ایجاد بانک اطلاعاتی از سابقه بیمار مؤثر باشد.
انتهای پیام/ن