خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انفجار یک ساختمان مسکونی در شاهرود/تکذیب وقوع حادثه در ایستگاه راه‌آهن

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | جمعه، 17 مرداد 1399 - 02:47
یک ساختمان مسکونی دو واحدی در نزدیکی ایستگاه راه‌آهن شاهرود بر اثر انفجار تخریب شد.
شاهرود،انفجار،ايستگاه،حادثه،اطفاء

یک ساختمان مسکونی دو واحدی در نزدیکی ایستگاه راه‌آهن شاهرود بر اثر انفجار تخریب شد.
به گزارش ایسنا، بر اثر این انفجار یک نفر به دلیل ماندن در زیر آوار مصدوم و توسط عوامل امدادی به بیمارستان منتقل شد.
به گفته روابط عمومی آتش‌نشانی شاهرود (در استان سمنان)، این حادثه حوالی ساعت ۰۰:۰۵ بامداد جمعه (۱۷ مرداد) رخ داده و هنوز مشخص نیست که دلیل این انفجار، نشت گاز بوده یا علت دیگری داشته است.
برای اطفاء حریق ناشی از این انفجار، چهار اکیپ عملیاتی از چهار ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند و هم‌اکنون عملیات اطفاء حریق به پایان رسیده است.
این حادثه در شهرک ولیعصر رخ داده است که در نزدیکی راه‌آهن شاهرود قرار دارد.
همین نزدیکیِ مسافت موجب انتشار برخی اخبار غیررسمی درباره وقوع انفجار در ایستگاه راه‌آهن شاهرود شده بود، اما روابط عمومی آتش‌نشانی شاهرود در پاسخ به پیگیری خبرنگار ایسنا این مساله را تکذیب کرد.
انتهای پیام