خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیئت‌های مذهبی بیشترین همکاری را با ستادمقابله با کرونا داشته‌اند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 16 مرداد 1399 - 17:50
همدان - امام جمعه همدان بابیان اینکه هیئت‌های مذهبی بیشترین همکاری را با ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا داشته‌اند، گفت: هیئت‌های مذهبی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت خواهند کرد.
ستاد،برگزاري،كرونا،عزاداري،محرم،استاني

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی ظهر پنج شنبه در جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا با موضوع نحوه برگزاری عزاداری ماه محرم با تبریک عید غدیر به همه مردم استان به طور ویژه کادر بهداشت و درمان استان و قدردانی از خدمات کادر درمان، گفت: تصمیمات و دستورات ستاد ملی مقابله با کرونا به عنوان یک نهاد حکومتی باید اعمال شود.
نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: حفظ جان و سلامتی عزاداران واجب شرعی است و همه باید به هم کمک کنیم تا در عین برگزاری خوب عزاداری‌ها، سلامتی مردم نیز جدی گرفته شود.
آیت الله شعبانی تاکید کرد: جامعه مذهبی و هیئت‌ها نسبت به مسئله سلامت مردم مسئول هستند و خود را مکلف به دستورالعمل‌ها می‌دانند.
وی با بیان اینکه تا کنون هیئت‌های مذهبی بیشترین همکاری را با ستاد ملی و همچنین ستاد استانی مقابله با کرونا داشته‌اند، گفت: هیئت‌های مذهبی پروتکل‌های بهداشتی و مصوبات ستاد استانی را رعایت خواهند کرد.
امام جمعه همدان با بیان اینکه برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم و توجه به سلامت مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود: در عین حال که برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم مهم و یک تکلیف است، سلامتی مردم و حفظ جان آن‌ها نیز مهم است.