خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایشگاه فروش بهاره در تبریز برپا شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 16 اسفند 1397 - 13:51
تبریز – معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی از آغاز به کار نمایشگاه فروش بهاره در نمایشگاه بین المللی تبریز خبر داد.
نمايشگاه،آذربايجان،عرضه،شرقي،بهاره،معدن،عيد،اسفند

علامعلی راستی در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: نمایشگاه فروش بهاره از ۱۵ تا ۲۶ اسفند ماه به مدت ۱۲ روز در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تبریز برپا شده است.
وی خاطرنشان کرد: تولیدکننده‌هایی از استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، تهران، اصفهان، اردبیل، قزوین، البرز، مازندان، گیلان، کرمانشاه و کرمان در زمینه‌های مختلف محصولات خود را عرضه کرده اند.
معاون صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: اقلامی شامل آجیل و خشکبار، شیرینی و شکلات، مواد غذایی، پوشاک، کیف و کفش با تخفیف ۲۰ درصدی در این نمایشگاه به فروش خواهند رسید.
به گفته راستی از دیگر محصولات عرضه شده در این نمایشگاه می‌توان به لوازم بهداشتی و آرایشی، مبلمان، گل‌های زینتی، آثارهنری و صنایع دستی، اسباب بازی، سوغات محلی و لوازم آشپزخانه اشاره کرد.
وی تصریح کرد: در نمایشگاه بهاره تبریز کالاهای اساسی از جمله گوشت قرمز و مرغ با نرخ مصوب و سایر کالاها و مایحتاج شب عید با ۱۵ تا ۲۰ درصد کمتر از قیمت بازار عرضه می‌شود.
معاون صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی در پایان عنوان کرد: از ۲۰ اسفند در این نمایشگاه به عرضه میوه شب عید به نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار کشور اقدام می‌شود.