خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح پلی‌کلینیک تحت بیهوشی شهیدان شعبان‌زاده در بابل

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 16 مرداد 1399 - 14:00
پلی کلینیک تخصصی تحت بیهوشی و بیمارستان دندانپزشکی شهیدان شعبان زاده بزودی راه اندازی می شود.
بيمارستان،پزشكي،بيهوشي،شعبان،بابل،دندان،اندازي،كلينيك،شهيدان ...

ایسنا/مازندران پلی کلینیک تخصصی تحت بیهوشی و بیمارستان دندانپزشکی شهیدان شعبان زاده بزودی راه اندازی می شود.
دکتر علی شافی مدیرعامل بنیاد نیکوکاری سلامت شهرستان بابل، اظهار کرد: یکی از اقدامات اخیر بنیاد هماهنگی با نیکوکار محترم حاجیه خانم لیلاعالی مقام مادرشهیدان مسعود و مهدی شعبان زاده جهت تجهیز و راه اندازی پلی کلینیک تخصصی تحت بیهوشی اطفال و بزرگسالان و بیمارستان دندان پزشکی می باشد که به پیشنهاد دانشکاه علوم پزشکی صورت کرفت و تفاهم نامه تجهیز آن با اقای دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل امضا شد.
وی تصریح کرد: پلی کلینیک و بیمارستان دندانپزشکی شهیدان شعبان زاده در محل کلینیک امید سابق راه اندازی خواهد شد.
مدیرعامل بنیاد نیکوکاری سلامت شهرستان بابل خاطرنشان کرد: این مرکز که در ضلع جنوب غربی بیمارستان روحانی قرار دارد و دارای ۳۳ دستگاه یونیت و تخت بیهوشی می باشد به بخش فعلی دندانپزشکی تحت بیهوشی بیمارستان که به بیماران کم توان جسمی و حرکتی ارائه خدمات می نماید می پیوندد و همچنین از امکانات عمومی و اختصاصی بیمارستان روحانی نیز بهره مند خواهد شد.
شافی افزود: بخش عمده هزینه تجهیز این مرکز از سوی مادر والا مقام شهیدان مسعود و مهدی شعبان زاده، سرکار خانم لیلا عالی مقام تأمین می گردد که دسترنج یک عمر تلاش و قناعت ایشان و همسر درگذشته شان پدر شهیدان شعبان زاده می باشد.
مدیرعامل بنیاد نیکوکاری سلامت شهرستان بابل خاطرنشان کرد: این مجموعه در کنار بخش جراحی فک و صورت بیمارستان شهید بهشتی که آن نیز پیش از این توسط 《بُنَک》راه اندازی گردید و وجود دانشکده دندان پزشکی فعال با بیش از چهارصد یونیت دندان پزشکی، ۴۷۰ دانشجوی دکتری، ۹۵ دستیار در ۱۰ رشته تخصصی و ۷۵ عضو هیئت علمی، بابل را به قطب دندان پزشکی شمال کشور تبدیل نموده است.
وی تصریح کرد: با اجرای این پروژه علاوه بر ارائه خدمات به بیماران، امکان راه اندازی رشته فلوشیپ فوق تخصصی در رشته هایی مانند دندان پزشکی تحت بیهوشی، شکاف، کام و لب فراهم خواهد شد.
انتهای پیام