رادیولوژی زیربنای همه جراحیها را به خود اختصاص میدهد/ تعرفههای کنونی جوابگوی تعمیر تجهیزات پزشکی نیست
دبیر شورای سیاست گذاری انجمن رادیولوژی ایران:
بخشنده پور گفت: با تعرفههای کنونی پزشکی قادر به تعمیر و بازسازی تجهیزات پزشکی نیستیم.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، درباره انواع بیمهها در کشور اظهار کرد: ما ۳ نوع بیمه (پایه، تکمیلی و بیمه سایر سازمانها) در کشور داریم که بیمه پایه ۳۰ درصد از هزینه کل خدمات و بیمه تکمیلی ۷۰ درصد از هزینه کل خدمات را پوشش میدهد.
وی بیان کرد: متاسفانه امروزه بیمهها با چالشهای زیاد همراه هستند به گونهای که بیمه پایه ۱۸ ماه پرداختی نداشته و بیمه تکمیلی بین ۱۰ ماه تا یک سال با تاخیر در پرداخت مواجه بوده است، ۸۵ تا ۹۰ درصد درآمد ما وابسته به بیمهها است.
دبیر شورای سیاست گذاری انجمن رادیولوژی ایران افزود: ما اکنون در زمینه تعرفهها با چالشی بزرگ مواجه هستین به گونهای که این چالش اقتصاد سلامت و رادیولوژی را از بین میبرد، باید عدالت بین رشتهای در کشور وجود داشته باشد.
بخشندهپور تاکید کرد: متاسفانه امروزه مکتب پزشکی در ایران با سایر کشورها متفاوت است و این تفاوت سبب شده است که بیماریهایی مانند صرع و سرطان به رست تشخیص داده نشوند، ما امروزه با اتلاف سرمایه در کشور مواجه هستیم از سوی دیگر هزینههای تمام شده ئ.
ما در حوزه پزشکی هم نسبت به سایر کشورها بیشتر است.
به گزارش خبرنگار، رضا بخشنده پور دبیر شورای سیاست گذاری انجمن رادیولوژی ایران در کنفرانس یک روزه تازههای سونوگرافی و اقتصاد رادیولوژی که امروز دربرگزار شد، درباره انواع بیمهها در کشور اظهار کرد: ما ۳ نوع بیمه (پایه، تکمیلی و بیمه سایر سازمانها) در کشور داریم که بیمه پایه ۳۰ درصد از هزینه کل خدمات و بیمه تکمیلی ۷۰ درصد از هزینه کل خدمات را پوشش میدهد.وی بیان کرد: متاسفانه امروزه بیمهها با چالشهای زیاد همراه هستند به گونهای که بیمه پایه ۱۸ ماه پرداختی نداشته و بیمه تکمیلی بین ۱۰ ماه تا یک سال با تاخیر در پرداخت مواجه بوده است، ۸۵ تا ۹۰ درصد درآمد ما وابسته به بیمهها است.دبیر شورای سیاست گذاریافزود: ما اکنون در زمینه تعرفهها با چالشی بزرگ مواجه هستین به گونهای که این چالش اقتصاد سلامت و رادیولوژی را از بین میبرد، باید عدالت بین رشتهای در کشور وجود داشته باشد.بخشندهپور تاکید کرد: متاسفانه امروزه مکتبدر ایران با سایر کشورها متفاوت است و این تفاوت سبب شده است که بیماریهایی مانند صرع و سرطان به رست تشخیص داده نشوند، ما امروزه با اتلاف سرمایه در کشور مواجه هستیم از سوی دیگر هزینههای تمام شده ئ.
ما در حوزه پزشکی هم نسبت به سایر کشورها بیشتر است.
تاثیر تشخیص درست بیماریها در کاهش هزینههای سلامت کشور
وی تصریح کرد: تشخیص درست بیماریها به اقتصاد سلامت کشور کمک میکند به گونهای که تشخیص درست ۳۰ درصد از کل هزینههای سلامت را کاهش میدهد.
دبیر شورای سیاست گذاری انجمن رادیولوژی ایران گفت:اکنون امکان تجهیز و تعمیر تجهیزات پزشکی با تعرفههای کنونی وجود ندارد همچنین از سوی دیگر ما نمیتوانیم موسسات و مراکز جدید را راهاندازی کنیم، تکنولوژیهای نوین را به کشور وارد کنیم و فرصت تحقیق و پژوهش داشته باشیم.
بخشندهپور اظهار کرد: به گفته وزیر بهداشت سابق رادیولوژی چشمِ پزشکی است به گونهای که قسمت عمده درمانهای جدی طبی و همه درمانهای جراحی وابسته به تصویربردای است، برای برطرف شدن چالشهای حوزه رادیولوژی نیازی نیست که ما را با کشورهای توسعه یافته مقایسه کنید بلکه تنها کافی است ما را با کشورهایی همچون پاکستان و افغانستان بسنجید.
تاثیر ورود تکنولوژی هوش مصنوعی در تغییر الگوی زندگی افراد
همچنین در ادامه مراسم عبدالرسول صداقت دبیر شورای سیاست گذاری انجمن رادیولوژی ایران اظهار کرد: اکنون تکنولوژیهای جدید هوش مصنوعی الگوی زندگی افراد را در جهان تغییر داده است بهگونهای که اطلاعات همه افراد در یک دیتا بیس بزرگ جمع آوری میشود.
وی بیان کرد: ما برای حضور در این کنفرانس برخی مسئولان حکومت را دعوت کردهایم اما آنها حضور پیدا نکردند، زیرا صحبتی برای گفتن نداشتند و شرمنده ما بودند بنابراین بهترین راه را سکوت انتخاب کردند.
صداقت یادآوری کرد: ما باید بتوانیم بر تغییرات کشور مدیریت داشته باشیم، اکنون مطبهای کوچک از وجود مجموعههای بزرگ پزشکی آسیب میبینند.