اختصاص ۶۳۰ میلیارد اعتبار برای استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس
نورآباد- رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: ۶۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای استانداردسازی سیستمهای گرمایشی ۱۰۰ هزار کلاس درس کشور اختصاص داده شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهرالله رخشانی مهر امروز پنجشنبه در سفر به شهرستان دلفان اظهار داشت: ۶۳۰ میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات نفت و گاز برای استاندارد سازی سیستمهای گرمایشی ۱۰۰ هزار کلاس درس اختصاص داده شد.
وی بیان کرد: در کشور حدود ۳۰ درصد از مدارس تخریبی، ۱۲ درصد مدارس نیازمند به بازسازی و حدود ۱۸ درصد نیازمند به مقاوم سازی هستند.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به وضعیت فضاهای آموزشی لرستان، اظهار کرد: فضاهای آموزشی استان لرستان نیازمند توجه بیشتری است که بتوانیم پروژههای نیمه کاره و مدارس احداثی را به سرانجام برسانیم.
رخشانی مهر با اشاره به حوزه گرمایشی مدارس بیان کرد: در استان لرستان سال گذشته حدود ۲۷ میلیارد تومان بابت تجهیز مدارس به سیستم گرمایشی اختصاص داده شده و با توجه به مدارس نفتی خیلی زیادی که در استان بخصوص شهر خرم آباد و مناطق محروم شهر دلفان وجود دارد با اختصاص ۲۷ میلیارد تومان بیشتر مدارس استاندارد شدند.
وی تصریح کرد: برای حل مشکلات گرمایشی ظرفیت مناسبی داریم و یک ظرفیت در قانون بودجه فراهم شده که حدود ۶۳۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات وزارت نفت و گاز برای استاندارد سازی سیستمهای گرمایشی به ۱۰۰ هزار کلاس درس اختصاص داده شده است.
۵۰ میلیارد تومان برای حل مشکلات سیستم گرمایشی مدارس لرستان اختصاص داده شد
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: برای استاندارد سازی مدارس لرستان سقف تعیین نمیشود که در این راستا حدود ۵۰ میلیارد تومان برای حل مشکلات سیستم گرمایشی مدارس لرستان اختصاص داده شد تا بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.
رخشانی مهر گفت: ردیف اعتبارات تخریبی و بازسازی و اعتبارات تکمیلی پروژه کاهش پیدا کرده ولی ردیف اعتبارات خیرین ما چندین برابر شده است که میتوانیم از ظرفیت خیرین به صورت مشارکتی به خوبی در این زمینه استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه در شهرستان دلفان ۱۵ پروژه با ۴۹ کلاس درس فعال است که آمار بالایی برای شهرستان است و باید هرچه زودتر پروژهها به پایان برسد، تصریح کرد: همچنین در شهرستان دلفان در حوزه استاندارد سازی سیستمهای گرمایشی در سال ۹۲ حدود ۸ پروژه تعریف شد و در در سال ۹۴ نیز ۸ پروژه در این حوزه داشتیم که این تعداد در سال ۹۸ به حدود ۹۹ پروژه رسید؛ البته این تعداد پروژه کافی نیست و باید تلاش بیشتری در این زمینه شود.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: در شهرستان سلسله ۱۰ پروژه با ۵۲ کلاس درس فعال است که با اولویت پروژههای نیمه تمام توان خود را روی مشارکت با خیرین میگذاریم و انشاالله بخشی از مشکلات را برطرف کنیم.