خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اینتر ۲

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | پنجشنبه، 16 مرداد 1399 - 09:25
تیم اینتر با پیروزی مقابل ختافه به مرحله یک چهارم نهایی مسابقات لیگ اروپا راه یافت.
دقيقه،اينتر،تيم،گل،مرحله،ختافه،پنالتي

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، در چارچوب رقابت‌های مرحله یک هشتم نهایی لیگ اروپا، از ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه، تیم اینتر در ورزشگاه جوزپه مه آتزا میزبان ختافه بود و در نهایت با ۲ گل به پیروزی رسید.
با توجه به تساوی بدون گل ۲ تیم در بازی رفت در کشور اسپانیا، شاگردان کونته به جمع هشت تیم برتر لیگ اروپا راه یافتند.
در این مسابقه ابتدا روملو لوکاکو در دقیقه ۳۳ نراتزوری را پیش انداخت، اما دیگو گودین مدافع اینتر در نیمه دوم مرتکب خطای هند پنالتی شد.
مولینا در دقیقه ۷۶ این پنالتی را برای ختافه از دست داد تا این تیم اسپانیایی مهمترین بختش را برای گلزنی و صعود از دست بدهد.
در دقیقه ۸۳ کریستین اریکسن هافبک دانمارکی اینتر، یک دقیقه پس از ورودش به زمین گل دوم تیمش را زد تا کار تمام شود.
اینتر با این پیروزی راهی مرحله یک چهارم نهایی شد و در این مرحله، دوشنبه شب به مصاف برنده دیدار گلاسکو رنجرز اسکاتلند و بایرلورکوزن آلمان خواهد رفت.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/