خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عضو ناظر مجلس در شورای مدیریت بحران: بحران کرونا در شورای عالی مدیریت بحران بررسی می‌شود

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 16 مرداد 1399 - 06:53
گروه استان‌ها - عضو ناظر مجلس در شورای عالی مدیریت بحران گفت: به محض تشکیل جلسات شورای عالی مدیریت بحران، بحران‌های سیل و زلزله و همچنین کرونا مورد بررسی قرار می‌گیرد.
شورا،طبيعي،شوراي،بحران،حادثه،مجلس،خطرات،مديريت،تشكيل،كاهش

قدرت الله حمزه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: شورای عالی مدیریت بحران به ریاست رئیس جمهور و تعدادی از وزارتخانه‌ها، نیروی مسلح، بسیج و هلال احمر تشکیل می‌شود و اقدامات کلی برای پیشگیری، کاهش و یا پیش‌بینی خطرات احتمالی و بلایای طبیعی را انجام می‌دهند.
وی با بیان اینکه همچنین دو نفر ناظر منتخب از مجلس در این شورا حضور دارند، افزود: شورای مدیریت بحران در حالت عادی هر سه ماه یکبار و به تشخیص رئیس و وجود بلای طبیعی خاصی در فواصل کمتر نیز تشکیل می‌شود.
نماینده مردم اردل، کیار، کوهرنگ و فارسان در مجلس شورای اسلامی به وظایف این شورا اشاره کرد و گفت: وظایف این شورا سنگین است و از آنجایی که از 46 حادثه طبیعی کل دنیا 36 حادثه در کشور وجود دارد، لذا شورا در هر جلسه باید اسناد و مدارک موجود را بررسی و به‌روزرسانی کند تا در حد ممکن بتواند با بلایای طبیعی پیش رو مقابله کند.
عضو ناظر مجلس در شورای عالی مدیریت بحران ادامه داد: علاوه بر این شورا، در هر استان ستاد استانی به ریاست استاندار و فرماندار نیز وجود دارد و همه دستگاه‌های دولتی و غیردولتی نیز با آن ستاد همکاری می‌کنند تا خسارت کمتری مواجه مردم شود.
وی تصریح کرد: این جلسات به منظور کاهش خطرات و بلاهای طبیعی برگزار می‌شود و ما در این جلسه وظیفه نظارت داریم تا سیاست‌های مقام معظم رهبری درست عمل شود.
نماینده مردم اردل، کیار، کوهرنگ و فارسان در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: از آنجایی که کشور زلزله و سیل‌خیز است و در سال‌های گذشته شاهد خسارات مالی و جانی این دو حادثه بر مردم بودیم، لذا به محض تشکیل جلسات، دو بحران و حادثه سیل و زلزله و همچنین کرونا مورد بررسی قرار می‌گیرند و اعضا پیشنهاداتی برای کاهش خطرات احتمالی این بلاها ارائه خواهند کرد.
انتهای پیام/7540/ش