خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ریزش ساختمان دو طبقه در تهران/ وقوع حریق پس از تخریب

ایسنا | برگزیده، اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 15 مرداد 1399 - 22:34
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از ریزش آوار و حریق در یک ساختمان دو طبقه خبر داد.
ساختمان،محل،آتش،آوار،ملكي،طبقه،حادثه،مغازه،نشاني،واقع

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از ریزش آوار و حریق در یک ساختمان دو طبقه خبر داد.
سیدجلال ملکی در گفت‌وگو با ایسنا در این باره اظهار کرد: ساعت ١٩:٣۵ دقیقه روز جاری یک مورد حادثه احتمال آوار به سامانه ١٢۵ سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اطلاع داده شد که بلافاصله در ابتدا دو ایستگاه برای بررسی به محل حادثه واقع در محله صالح آباد غربی، خیابان گودرزی اعزام شدند.
وی ادامه داد: محل حادثه قطعه زمین گودبرداری شده به وسعت حدودا ١٢٠ متر بود که در مجاورت آن املاکی واقع شده بود.
در سمت شرقی این زمین یک ساختمان دو طبقه روی همکف واقع شده بود که طبقه همکف آن کاربری فروش پلاستیک و عروسک فروشی داشت.
ملکی با بیان این که حجم بسیار زیادی از اجناس در این مغازه نگهداری می شد گفت: طبقه دیگر نیز انبار این مغازه بود ظاهراً به علت گودبرداری که در مجاورت این ساختمان انجام شده بود صداهایی در این ساختمان شنیده می شده و ترک هایی ایجاد شده بود.
وی افزود: آتش نشانان با حضور در محل متوجه خطر شدند و بلافاصله دستور تخلیه این ساختمان و ساختمان های اطراف را دادند که البته برخی از مالکان مقاومت می کردند اما به هر طریقی در دقایق اولیه این افراد از ساختمان خارج شدند.
در حین ایمن سازی به یکباره تمام ساختمان ضلع شرقی تخریب شد و اگر این افراد به توصیه های آتش نشانان گوش نمی‌کردند قطعا افرادی زیر آوار بودند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران گفت: خوشبختانه هیچ کس در این حادثه مصدوم نشده و تلفات جانی نداشتیم.
بلافاصله بعد از ریزش آوار به علت شکست علمک گاز و انباشت زیر آوار آتش‌سوزی مهیبی رخ داد و با توجه به این که این مغازه و انبار آن محل نگهداری اجناس پلاستیکی بود حجمی از آتش متصاعد شد.
ملکی گفت: عملیات آغاز شد و چند ایستگاه کمکی دیگر نیز در محل حاضر شدند.
در حال حاضر حریق اطفا شده و نیروها در حال ایمن سازی محل هستند.
ملکی در پایان تاکید کرد: از هموطنان خواهش می کنیم به توصیه فرماندهان در محل حوادث گوش کنند.
انتهای پیام