اعلام عزای عمومی در فلسطین برای همدردی با مردم لبنان
رئیس تشکیلات خودگردان ضمن ابراز همدردی با لبنان در تماس تلفنی با رئیسجمهور این کشور، یک روز عزای عمومی در فلسطین اعلام کرد و دستور داد پرچمها نیمهافراشته شوند.

به گزارش مشرق، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین امروز (چهارشنبه) با «میشل عون» رئیسجمهور لبنان تماس تلفنی برقرار کرد و کشته و زخمی شدن تعدادی از مردم لبنان در انفجار دیروز بندر بیروت را به وی تسلیت گفت.
بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی فلسطین «وفا»، عباس در این تماس ضمن اعلام همبستگی با ملت و دولت لبنان،از آمادگی فلسطین برای ارائه کمک خبر داد.
بیشتر بخوانید: گفتگوی رؤسای مجلس ایران و لبنان درباره حادثه بیروت
رئیس تشکیلات خودگردان ضمن تسلیت به خانوادههای قربانیان، برای مجروحان آرزوی شفای هر چه سریعتر کرد.
اعلام عزای عمومی در فلسطین
محمود عباس همچنین در اعلام همبستگی با لبنان یک روز عزای عمومی در فلسطین اعلام کرد و دستور داد پرچمها به حالت نیمه افراشته درآیند.
وی به «اشرف الدبور» سفیر تشکیلات خودگردان در لبنان دستور داد امکانات در دسترس را تحت اختیار برادران لبنانی قرار دهد.