خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار هیلاری کلینتون درباره احتمال خرابکاری جمهوری‌خواهان در انتخابات آمریکا

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 15 مرداد 1399 - 18:09
نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا درباره احتمال خرابکاری حزب متبوع دونالد ترامپ در رأی‌گیری پستی انتخابات سال جاری هشدار داد.
پستي،انتخابات،دونالد،كلينتون،شيوه،آمريكا،پيامي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از دیلی‌میل، هیلاری کلینتون، وزیر اسبق امور خارجه آمریکا و رقیب انتخاباتی دونالد ترامپ در دوره پیشین انتخابات ریاست جمهوری، درباره خرابکاری احتمالی حزب جمهوری‌خواه در رأی‌گیری‌های پستی هشدار داد.
کلینتون با اشاره به اینکه دونالد ترامپ به عنوان یک استراتژی در شیوه پستی رأی‌گیری کارشکنی خواهد کرد، گفت: «او کار را سخت‌تر می‌کند تا راه را برای انتخابات دوباره هموار سازد.»
پیش از این مطلبی از خشم مردم ایالت فیلادلفیا مبنی بر کمبود کارمندان در بخش سیستم رأی‌گیری پستی و دیرکرد در این سیستم منتشر شده بود.
کلینتون در پیامی توئیتری در این باره نوشته است: «من می‌ترسم جمهوری‌خواهان در این شیوه کارشکنی‌هایی مانند آهسته کردن روند و سخت‌تر کردن انجام آن را ایجاد کنند تا کار به انتخابات دوباره بکشد.»
به همین دلیل او به مردم آمریکا گفته است تا هرچه زودتر برگه رأی را گرفته و در اسرع وقت آن را تحویل دهند.
ترامپ پیش از این بار‌ها به نقد رأی‌گیری پستی پرداخته است.
به طور مثال هفته گذشته او در پیامی توییتری مدعی شد: «در صورت صدور اجازه رای‌گیری از طریق پست، انتخابات ۲۰۲۰ کاملاً تقلبی خواهد بود.»
شبکه اجتماعی توئیتر در واکنش به این پیام ترامپ برای اولین بار به توئیت‌های رئیس جمهور آمریکا برچسب صحت یابی با عنوان «حقایق مربوط به رأی‌گیری به صورت پستی را دریافت کنید» زد.
البته دونالد ترامپ مانند همیشه درباره این شیوه انتخابات نیز تناقض‌گویی‌های داشته است.
انتهای پیام/