برنامه "گفتمان" صدا و سیمای کردستان به بلندگوی عملکرد دستگاههای دولتی تبدیل شده است
گروه استانها ـ مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کردستان گفت: برنامه گفتمان صدا و سیمای استان به بلندگو و تبیینکننده عملکرد دستگاهها تبدیل شده و حتماً باید رویکرد اصلاح و نقد جایگزین شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، جعفر عبدالملکی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان که بهمناسبت گرامیداشت روز خبرنگار برگزار شد، با تبریک اعیاد قربان و غدیر و دهه خجسته ولایت و امامت اظهار داشت: همه رسانهها یک دغدغه مشترک و رسالت خطیر و از یک جنس هستند.
وی با بیان اینکه خبرنگاران دغدغه توسعه کردستان را داشته و باید دغدغههای مردم بهموقع منعکس و پیگیری شود، گفت: رسانهها باید خودشان، را نظارت کرده و هم سایر رسانهها روی آنها نظارت داشته باشند.
72 درصد مردم کردستان مخاطب سیمای استانی
مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کردستان خاطرنشان کرد: نظرسنجی تازه نشان داده که رادیو کردستان بهعنوان پرمخاطبترین رادیو در کشور 45 درصد مخاطب و تلویزیون 72 درصد مخاطب داشته و برخی از برنامههای تلویزیونی همچون چهارباغ 87 درصد و اورامیانه نیز 61 درصد مخاطب دارد.
وی افزود: علیرغم همه تلاشها باز به این میزان مخاطب راضی نیستیم و باید بیشتر میان مردم حضور داشته و مطالبهگر باشیم تا اعتماد مردم نسبت به رسانه بیش از پیش زیادتر شود.
عبدالملکی بیان کرد: خوشبختانه خبرگزاریهای استان کردستان رویکرد خوبی را دنبال کرده و ارتباط تنگاتنگی با رسانه ملی داشته و در عرصه خبررسانی جز رسانههای موفق هستند.
وی عنوان کرد: بهصورت کلی باید در سه بخش «تدوین، نظارت و مطالبهگری» کار کرده تا اعتماد مردم را جذب و در راستای امیدافزایی و افزایش امید مردم نسبت به زندگی و نهادهای مختلف گام برداریم.
از انتقاد و نقدشدن استقبال میکنم
مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کردستان با بیان اینکه بنده نقدیرپذیر بوده و از اصحابرسانه انتظار میرود کموکاستیها را نقد، منعکس و عملکردمان را رصد کنند؛ اظهار کرد: در یک سال اخیر با انتصاب «مدنی» معاونت جدید خبر، تحول و جهش خاصی در حوزه خبر صدا و سیمای استان ایجاد شده و یقیناً روز به روز بهتر خواهد شد.
وی از آموزشهای سواد رسانهای در صدا و سیمای استان خبر داد و گفت: باید خبرنگاران دانش روز و مطالعات خود را بیشتر کرده و بهصورت تخصصی حوزه خود را دنبال کنند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کردستان اذعان کرد: در پوشش اخبار منطقهای ضعف داشته اما یقیناً کمکاریها و نقیصهها جبران شده و از آنجا که مردم عراق پیوندهای عمیقی با ایرانیها دارند، بیشتر به فرهنگ و اشتراکات فرهنگی منطقه پرداخته میشود.
مشکل بیکاری کردستان یک شبه برطرف نمیشود
وی از حمایت از سریال سنجرخان خبر داد و بیان داشت: هماکنون چندین برنامه مطالبهگرانه همچون «پنجره» روی آنتن رفته و مطالبات مردم را پیگیری خواهد کرد.
عبدالملکی اذعان کرد: البته برنامه گفتمان صدا و سیمای استان به بلندگو و تبیینکننده عملکرد دستگاهها تبدیل شده و حتماً باید رویکرد اصلاح و نقد جایگزین شود.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به مشکلات بیکاری، طلاق، اعتیاد و حاشیهنشینی در استان پرداخت و گفت: این معضل در کردستان بهصورت یکشبه و در یک برنامه حل نمیشود چراکه عوامل متعددی دست به دست هم داده تا این وضعیت پیش آمده و رفع آن مستلزم همکاری تمام دستگاهها و ورود بخش خصوصی است.
96 درصد جمعیت کردستان تحت پوشش شبکه دیجیتال هستند
مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کردستان از حمایت و افزایش پخش و زمان برنامههای ورزشی خبر داد و یادآور شد: هماکنون 420 ایستگاه تلویزیونی در استان فعال و پوشش دیجیتال شبکهاستانی 96 درصد بوده و 4 درصد دیگر در روستاهای مناطق مرزی بوده که امسال با جذب اعتبارات، آنان نیز از خدمات بهرهمند خواهند شد.
عبدالملکی در بخش پایانی خود شایعات ضدانقلاب مبنی بر بازداشت افراد بهدلیل تدریس زبان کردی را کذب خواند و افزود: در استان و دانشگاههای کردستان، زبان کردی تدریس و اساتید زیادی در این حوزه مشغول به خدمت بوده و در صدا و سیمای کردستان نیز برنامههای زیادی با زبان کردی پخش شده و هیچ محدودیتی نداریم.
انتهای پیام/481/ش