آمادگی سپاه پاسداران برای کمک به آسیبدیدگان حادثه بیروت
سردار سلامی از آمادگی سپاه پاسدارن برای کمک به آسیبدیدگان حادثه انفجار در بیروت خبر داد.

فرمانده کل سپاه اعلام کرد؛
به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در پی وقوع انفجار شدید در بندر بیروت که منجر به جان باختن و مجروحیت جمع کثیری از مردم لبنان شد، سرلشکر «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران این فاجعه مصیبتبار را به ملت و دولت این کشور و حجتالاسلام سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان تسلیت گفت.
متن پیام فرمانده کل سپاه به این شرح است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
فاجعه مصیبت بار انفجار در بندر بیروت که منجر به جان باختن و مجروحیت تعداد کثیری از مردم عزیز و مقاوم لبنان گردید، را به ملت و دولت این کشور و بهویژه مجاهد نستوه برادر مکرم حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن نصرالله دبیرکل حزبالله و رهبر مقاومت اسلامی لبنان تسلیت و تعزیت عرض مینمایم.
اینجانب با قلبی آکنده از غم و اندوه، ضمن اعلام آمادگی «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» برای هرگونه یاریبخشی به دولت و مردم لبنان برای کمک به آسیبدیدگان و خسارتدیدگان این حادثه، از درگاه حضرت حق تعالی برای جانباختگان والامقام رحمت و مغفرت، برای مجروحین عزیز شفای عاجل و برای خانوادههای داغدیده و آحاد ملت شریف این کشور صبر و شکیبایی طلب میکنم.»
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/