خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گومز از منچستریونایتد جدا و قراراد ویلیامز تمدید شد

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 15 مرداد 1399 - 10:19
باشگاه منچستریونایتد در حالی قرارداد مدافع جوان خود را تمدید کرد که هافبک نفوذی‌اش را هم از دست داد.
منچستريونايتد،قرارداد،تمديد،باشگاه،گومز

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آنخل گومز که قراردادش با منچستریونایتد به پایان رسید، اعلام کرد قرارداد جدیدی را با این باشگاه امضا نخواهد کرد.
به این ترتیب این هافبک نفوذی در حالی از جمع شیاطین سرخ جدا شد که در ماه‌های اخیر منچستریونایتد تلاش کرد تا قرارداد این بازیکن انگلیسی را تمدید کند.
«رادیو مونت‌کارلو» فرانسه گزارش داده گومز قرارداد پنج ساله‌ای با لیل فرانسه امضا کرده است، هرچند امکان دارد به طور قرضی راهی تیم بواویستا پرتغال شود.
او از سن شش سالگی در باشگاه منچستریونایتد بود و در سال 2017 بود که زیرنظر ژوزه مورینیو اولین بازی‌اش را برای شیاطین سرخ انجام داد.
باشگاه منچستریونایتد اما موفق شد قرارداد براندون ویلیامز، مدافع 19 ساله خود را تا سال 2024 با قابلیت تمدید برای یک سال بیشتر تمدید کند.
قرارداد قبلی این مدافع انگلیسی تا سال 2022 اعتبار داشت.
ویلیامز که در ماه اکتبر 2019 به تیم اصلی منچستریونایتد راه یافت، این فصل زیر نظر اولگنار سولسشایر 33 بازی در تمامی رقابت‌ها انجام داده است و عملکرد خوب او، مدیران باشگاه منچستریونایتد را برای تمدید قراردادش مجاب کرد.
انتهای پیام/