خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین بیانیه حزب الله لبنان پس از انفجار مهیب بیروت

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 15 مرداد 1399 - 01:26
حزب الله لبنان در اولین بیانیه خود پس از وقوع انفجار مهیب بیروت، این حادثه را به ملت لبنان و خانواده ‌های قربانیان تسلیت گفت و خواستار همبستگی همه لبنانی‌ها برای عبور از این «فاجعه دردناک» شد.
فاجعه،لبنان،حزب،الله،دردناك،بيانيه،سخت

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از المنار، حزب الله لبنان سه شنبه شب با صدور بیانیه‌ای، «فاجعه دردناک» انفجار بندر بیروت را به ملت لبنان و خانواده های قربانیان و مجروحان تسلیت گفت.
در ادامه بیانیه آمده است: حزب الله عمیقا درباره این فاجعه ملی بزرگ که لبنان و مردم این کشور در شرایط سخت حاکم بر جامعه به آن دچار شده‎اند، ابراز همدردی می‎کند.
حزب الله افزود: این فاجعه دردناک و خونبار بی سابقه که تاثیرات و عواقب خطرناکی روی سطوح انسانی، بهداشتی، اجتماعی و اقتصادی می‎گذارد، می طلبد که همه لبنانی ها و همه احزاب سیاسی و تاثیر گذار روی تحولات کشور، همبستگی داشته باشند و با اتحاد و همدلی از این مصیب سخت عبور کنند و مجددا برای مقابله با مشکلات و چالش‎های جدید عزم و اراده کنند.
در ادامه بیانیه تاکید شد: همزمان درود می فرستیم به همه کادر پزشکی و پرستار و کمیته های امدادرسانی و اطفای حریق که برای نجان و کمک هموطنان شریف، سحت تلاش می کنند.
انتهای پیام