خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد روسیه از تلاش آمریکا برای منصرف کردن ترکیه از خرید اس

فارس | بین‌الملل | پنجشنبه، 16 اسفند 1397 - 10:56
یک مقام روسیه از اقدام‌های واشنگتن در ترغیب آنکارا جهت عدم خرید سامانه موشکی «اس-400» انتقاد کرد.
سامانه،اس،400،تركيه،آمريكا،خريد،دفاع،روسيه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک مقام روسیه چهارشنبه شب از اقدام‌های آمریکا در ترغیب ترکیه جهت عدم خرید سامانه موشکی «اس-400» از مسکو انتقاد کرد.
به نوشته وبگاه «ای‌ ایچ ال نیوز» این مقام روسی گفت که تلاش واشنگتن در متوقف ساختن قرارداد فروش سامانه اس-400 (به ترکیه)، ضعف این کشور در بازارهای تسلیحاتی را نشان می‌دهد.
این در حالی است سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در روزهای گذشته در مصاحبه‌ای، درباره «عواقب سخت و خطرناک» معامله تسلیحاتی آنکارا و مسکو هشدار داده بود.
«اریک پاهون» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گفته بود: «خرید سامانه دفاع هوایی اس- 400 ساخت روسیه ، عواقب جدی و سختی بر روابط دفاعی آمریکا با ترکیه خواهد داشت».
«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه نیز در هفته‌های گذشته بر انجام بدون قید و شرط توافق خرید سامانه اس-400 از روسیه تاکید کرده بود.
اس-400، جزء پیشرفته‌ترین سامانه‌ها در نوع خود است که توانایی حمل و شلیک سه نوع موشک مختلف را دارد که می‌تواند اهداف متنوعی از قبیل موشک‌های بالستیک، کروز و جنگنده‌های رادارگریز را هدف قرار دهد.
شبکه راداری و شناسایی این سامانه می‌تواند هم‌زمان 300 هدف را شناسایی کند.
سقف ارتفاع پوشش هوایی این سامانه، 27 کیلومتر است.
انتهای پیام/ص