خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استان مرکزی در شاخص امنیت رتبه مطلوبی در کشور دارد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 26 دی 1397 - 13:27
اراک- فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: ارتقا و حفظ امنیت اجتماعی ازجمله مطالبات مهم جامعه از نیروی انتظامی است و استان مرکزی در شاخص امنیت رتبه مطلوبی در کشور دارد.
مديران،نقاط،فرمانده،عزيزي،نزاع،امنيت،همايش،استان،مركزي،انتظامي

به گزارش خبرنگار مهر، کیومرث عزیزی پیش از ظهر چهارشنبه در همایش سالانه مدیران و فرماندهان انتظامی استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: ارتقا و حفظ امنیت اجتماعی از مطالبات مردم و هر نظام از پلیس است و پلیس تلاش دارد در این مهم به خوبی وظایف و ماموریت خود را انجام دهد؛ البته با کمک و مساعدت مردم این امر میسر و موثر است.
فرمانده انتظامی استان مرکزی افزود: همایش سالانه مدیران و فرماندهان انتظامی استان مرکزی با هدف ارزیابی اقدامات انجام شده، چه در حوزه ستادی، چه در حوزه اجرایی و عملیاتی و پیش‌بینی ماموریت ها تا پایان سال و تبادل نظر و بررسی های آموزشی مورد نیاز دنبال می‌شود.
عزیزی خاطرنشان کرد: بهره مندی از نظرات و پیشنهادات استادان دانشگاه و مدیران دستگاه‌ قضایی مرتبط با مسائل نیروی انتظامی و دانش افزایی و بصیرت افزایی و ایجاد تعاملات بیشتر بین دستگاه های مرتبط، از دیگر اهدافی است که در این همایش ها پیگیری می شود.
فرمانده انتظامی استان مرکزی بیان داشت: همچنین در این همایش یک روزه نقاط ضعف و قوت در ماموریت‌ها و کارها مورد نقد و بررسی قرار گرفت که قرار شد نقاط ضعف با توسعه آموزش‌های لازم مدیریتی برطرف و نقاط قوت تقویت شود.
عزیزی تصریح کرد: امیدواریم در مجموع دستاوردهای همایش بتواند موجب برنامه ریزی بهتر و علمی تر برای ارتقای سطح امنیت در جامعه و رفع دغدغه های مردم شود که البته در این راستا کمک و مساعدت مردم می تواند ما را در رسیدن به اهداف نیروی انتظامی که همانا برقراری نظم و امنیت در جامعه است، یاری دهد.
فرمانده انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: استان مرکزی هم اکنون از نظر شاخص امنیت در کشور از جایگاه خوب و مطلوبی برخوردار است و بخشی از این مساله به خود مردم برمی گردد که قوانین، مقررات و هنجارهای اجتماعی را رعایت می‌کنند.
وی بیان داشت: در حال حاضر نزاع در کشور یکی از جرایم شایع است، اما در استان مرکزی خوشبختانه طی چهار سال اخیر، چه نزاع فردی و چه نزاع جمعی کاهش داشته است.