خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۵ درصد صادرات کارگو ترمینال اصفهان مربوط به محصولات کشاورزی است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 14 مرداد 1399 - 14:28
اصفهان-معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: ۹۵ درصد صادرات از کارگو ترمینال اصفهان به مقصد دیگر کشورها مربوط به محصولات کشاورزی بوده است.
اصفهان،پايانه،بهشتي،فرودگاه،شهيد،صادرات

سید حسن قاضی عسگر در گفت و گو با خبرنگار مهر با اعلام صادرات ۱۲۰۰ تن بار از پایانه بار هوایی فرودگاه شهید بهشتی اصفهان اظهار داشت: این پایانه در سال گذشته در زمینی به مساحت بیش از دو هزار مترمربع و توسط اتحادیه تولید و صادرکنندگان میوه استان اصفهان در فرودگاه بین المللی شهید بهشتی احداث شده است.
وی افزود: در سه ماه گذشته ۶۰ پرواز چارتر به مقصد کویت از پایانه بار هوایی فرودگاه شهید بهشتی اصفهان انجام شده است.
حمایت بیشتر صادرکنندگان اصفهانی از کارگوترمینال
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه عمده اقلام صادر شده از پایانه بار هوایی فرودگاه شهید بهشتی اصفهان محصولات کشاورزی است، تصریح کرد: بالغ بر ۹۵ درصد صادرات از کارگو ترمینال به مواد کشاورزی اختصاص یافته است و صادرکنندگان اصفهانی باید از ظرفیت فراهم شده کارگوترمینال نهایت بهره را ببرند.
وی با تاکید بر ظرفیت صادرات صنایع دستی و فرش از طریق پایانه هوایی فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان گفت: با احداث کارگوترمینال ظرفیت خوبی در زمینه تولید و صادرات محصولات گلخانه‌ای و صنایع دستی فراهم شده و این پایانه می‌تواند کمک شایانی در تولیدات، صادرات و رونق اقتصادی استان اصفهان داشته باشد.