خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ناوچه آلمانی برای "ماموریت در لیبی" راهی مدیترانه شد

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 14 مرداد 1399 - 13:56
ناوچه آلمانی «هامبورگ» امروز (سه شنبه) راهی دریای مدیترانه می‌شود تا در ماموریت اروپا «ایرینی» جهت نظارت بر ممنوعیت تسلیحاتی لیبی مشارکت کند.
اروپا،تسليحاتي،ليبي،ممنوعيت

ناوچه آلمانی «هامبورگ» امروز (سه شنبه) راهی دریای مدیترانه می‌شود تا در ماموریت اروپا «ایرینی» جهت نظارت بر ممنوعیت تسلیحاتی لیبی مشارکت کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از اسکای نیوز، قرار است این ناوچه آلمانی که حامل حدود ۲۵۰ نظامی است، ماموریت خود را در ۲۰ دسامبر آتی پایان دهد.
در مه گذشته پارلمان آلمان به ارتش اختیاراتی داد که طبق آن امکان مشارکت در مأموریت اتحادیه اروپا برای نظارت بر ممنوعیت تسلیحاتی لیبی (ایرینی) را می‌دهد و این اعطای اختیار تا اواخر آوریل آتی ادامه دارد.
اتحادیه اروپا عملیات ایرینی را رسماً برای حمایت از ممنوعیت تسلیحاتی إعمال شده بر لیبی در دریای مدیترانه در آوریل گذشته آغاز کرد تا جایگزین ماموریت دریایی پیشین اتحادیه اروپا شود که کشتی‌های آن در سال گذشته توقیف شدند.
انتهای پیام