خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای ۳۵ کیلومتر روکش آسفالت در محورهای مواصلاتی لرستان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 14 مرداد 1399 - 10:47
خرم‌آباد- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان از اجرای ۳۵ کیلومتر روکش آسفالت در محورهای مواصلاتی این استان خبر داد.
روكش،آسفالت،محورهاي،لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس شرفی امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در چهار ماه ابتدایی امسال بیش از ۳۵ کیلومتر روکش آسفالت حفاظتی سیلاب در محورهای شریانی لرستان اجرایی شده و به بهره برداری رسیده است.
وی گفت: از ابتدای امسال و همزمان با آغاز طرح سراسری روکش آسفالت در محورهای شریانی، لرستان به عنوان یکی از اولین استان‌ها اجرای روکش آسفالت سیلاب را در دستور کار قرار داد و تا پایان تیرماه بیش از ۳۵ کیلومتر را به بهره برداری رسانده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان افزود: این میزان روکش حفاظتی در محورهای پلدختر- «دهلیج»، پلدختر - دره شهر و خرم آباد بیرانشهر انجام شده است.