خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محدودیت های کرونا بیشتر شود

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 14 مرداد 1399 - 03:02
امانی گفت:اگر ۹۰ درصد مردم ماسک بزنند، می‌توان شاهد کنترل بیشتر کرونا بود و اگر این کار رعایت نشود ممکن است فاجعه انسانی رخ دهد.
تهران،كرونا،عضو،شوراي،شهر،ماسك،اظهار

عضو شورای شهر تهران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
شهربانو امانی عضو شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه تهران قطب صنعت، سیاست و اقتصاد ایران است، گفت: شیوع کرونا افزایش یافته و متاسفانه تردد مردم از تهران به سایر نقاط کشور بیشتر شده است.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه بیشترین فوتی های ایران متعلق به تهران است، اظهار کرد: متاسفانه هنوز پیک اول کرونا را رد نکردیم و باید شرایط کرونا جدی گرفته شود.
او با اشاره به مشکلات کسب وکارها در دوران کرونا اظهار کرد: چرخیدن چرخ زندگی مردم ضروریست، ولی این روزها آمادگی روزهای اول برای مقابله با کرونا را شاهد نیستیم.
امانی با بیان اینکه از زمانی که محدودیت ها برداشته شده ، تعداد مبتلایان هم بیشتر شده است، اظهار کرد: اگر ۹۰ درصد مردم ماسک بزنند، می توان شاهد کنترل بیشتر کرونا بود و اگر این کار رعایت نشود ممکن است فاجعه انسانی رخ دهد.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه استفاده مسئولان و مقامات عالی رتبه کشورمان از ماسک، سبب فرهنگ سازی عمومی برای استفاده بیشتر از ماسک شده گفت: معتقدم محدودیت ها برای جلوگیری از شیوع کرونا باید بیشتر شود.
او افزود: باید ورود و خروج تهران برای دو هفته تعطیل شود و کسب و کار با فاصله اجتماعی بیشتر فعالیت کنند.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/