خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد جان‌باختگان کرونا در استان بوشهر به ۳۲۹ نفر رسید

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 13 مرداد 1399 - 22:16
بوشهر - رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به بستری بودن ۳۱۸ بیمار در بخش های کرونای استان، گفت: تعداد جان‌باختگان کرونا در استان بوشهر به ۳۲۹ نفر رسیده است.
استان،بوشهر،نفر،كرونا

سعید کشمیری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از ثبت ۱۱ مورد فوتی جدید کرونایی در استان بوشهر طی دو روز اخیر خبر داد و اضافه کرد: تعداد جان‌باختگان کرونا در استان بوشهر به ۳۲۹ نفر رسیده است.
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر ادامه داد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۳ نفر از بخش‌های کرونایی استان بوشهر مرخص شده‌اند و ۷۴ مورد جدیدی در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند.
وی بیان کرد: هم‌اکنون از ۳۱۴ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر، ۵۶ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه هستند که ۳۰ نفر به کمک دستگاه تنفس دارند.
کشمیری مجموع مواد مثبت کرونا در استان بوشهر را هشت هزار و ۸۱۷ نفر عنوان کرد و ادامه داد: مراسم عزاداری در استان بوشهر به خاطر گرمای شدید و شرجی معمولاً در مکان‌های سربسته با کولرگازی برپا می‌شود که امکان شیوع کرونا در این مکان‌ها افزایش می‌یابد و عملاً امکان پذیر نیست.