خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵ هزار دانش آموز گرگانی به آموزش های مجازی دسترسی ندارند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 13 مرداد 1399 - 15:52
گرگان- مدیر آموزش و پرورش شهرستان گرگان با بیان این که تنها ۷۰ درصد دانش آموزان پایه اول شهرستان در سال جدیدثبت نام کرده اند، گفت: پنج هزار دانش آموز گرگانی به آموزش های مجازی دسترسی ندارند.
درصد،ثبت،تربتي،نژاد،دانش،شاد،آموزان،شبكه

به گزارش خبرنگار مهر، بهجت تربتی نژاد بعدازظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان، اظهارکرد: ۸۰ درصد دانش آموزان، ۱۰۰ درصد مدیران و ۹۸ دبیران گرگانی در شبکه شاد حضور دارند.
تربتی نژاد با اشاره جمعیت ۹۰ هزار نفری دانش آموزان در گرگان، اضافه کرد: چهار درصد معادل پنج هزار نفر در سال تحصیلی گذشته به آموزش های مجازی (تلویزیون و شبکه شاد) دسترسی نداشتند.
وی افزود: با کمک خیران و سمن ها تلاش می کنیم که تجهیزات لازم را دانش آموزانی که مشکلات اقتصادی دارند، فراهم کنیم.
تربتی نژاد ادامه داد: پویش جمع آوری تبلت و گوشی تلفن همراه را راه اندازی کرده و بخشی از امکانات را هم سازمان نوسازی و تجهیزات در اختیار ما قرار می دهد.
وی بیان کرد: اولویت این کار با کلاس اولی ها خواهد بود و آن ها را در این پویش ویژه خواهیم دید.
تربتی نژاد با بیان این که اینترنت شبکه شاد رایگان است، گفت: ۱۰۰ درصد مدارس استان به اینترنت پرسرعت متصل هستند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گرگان در خصوص میزان ثبت نامی ها عنوان کرد: ۷۰ درصد دانش آموزان پایه اول و ۹۸ درصد سایر پایه ها برای آغاز سال تحصیلی جدید ثبت نام کرده و خانواده ها تا ۲۵ مردادماه مهلت دارند که ثبت نام فرزندان خود را انجام دهند.
وی بیان کرد: به دلیل برنامه ریزی در خصوص فضاهای آموزشی و رغبت خانواده ها به ثبت نام در مدارس دولتی تقاضا می کنیم سریع تر ثبت نام فرزندان خود را انجام دهند.