خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه‌های ماه محرم منطبق بر دستورالعمل‌های ستاد کرونا خواهد بود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 13 مرداد 1399 - 12:44
همدان – مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان گفت: برنامه‌های ماه محرم در استان همدان کاملاً منطبق بر دستورالعمل‌های ستاد ملی و استانی کرونا خواهد بود.
همدان،غدير،ماه،برنامه،اطعام،محرم،استان،نظيري،الاسلام

حجت الاسلام محمدهادی نظیری در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه اقدامات برای برگزاری برنامه‌های ماه محرم مفصل است از برگزاری جلسه‌ای در استانداری همدان پیرامون این موضوع خبر داد و گفت: جلسه‌ای نیز در دفتر نماینده ولی فقیه در استان همدان برگزار و نتیجه گیری خواهد شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با اشاره به اینکه ابعاد مختلف برنامه‌های ماه محرم نیازمند توضیح به اهالی رسانه است، گفت: برنامه‌های ماه محرم باید کاملاً منطبق بر دستورالعمل‌های ستاد کرونا باشد و اول باید با ستاد استانی و ملی مقابله با کرونا به نتیجه برسیم و سپس برنامه‌ها اطلاع رسانی خواهد شد.
حجت الاسلام نظیری به موضوع برنامه ریزی اعزام مبلغ به مناطق مختلف استان همدان در ایام ماه محرم اشاره کرد و بابیان اینکه برخلاف ماه رمضان که اعزام مبلغ صورت نگرفت در ایام ماه محرم اعزام مبلغ را خواهیم داشت، گفت: امسال اعزام انجام خواهد و تنها تفاوت آن در این است که در الگوی تبلیغ شاهد تفاوت‌هایی خواهیم بود.
حجت الاسلام نظیری در مورد برنامه ریزی های عید غدیر نیز با بیان اینکه امور توسط ستاد مردمی غدیر پیگیری می‌شود، گفت: برنامه‌های مختلف و متنوعی از پویش نصب پرچم تا اطعام غدیر مدنظر قرار گرفته است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان از پیش بینی برگزاری مسابقات مختلف در این ایام نیز سخن گفت و اظهار کرد: نورافشانی آسمان همدان در شب عید غدیر نیز برنامه ریزی شده است.
وی با بیان اینکه برنامه‌ها استانی تعریف شده و هر جا ظرفیت اجرا وجود داشته باشد برنامه برگزار خواهد شد، گفت: موضوع اطعام غدیر به گونه‌ای برنامه ریزی شده بود که ۱۱۰ هزار نفر اطعام صورت گیرد اما اگر ظرفیت‌های لازم ایجاد شود تا یک میلیون نفر اطعام افزایش خواهد یافت که تمام مجموعه استان همدان را در برمی گیرد.
حجت الاسلام نظیری با بیان اینکه این برنامه بیشتر در مناطق محروم، حاشیه شهر و روستاها اجرا خواهد شد، گفت: مؤمنان این مناطق از اطعام تبرکی غدیر بهره مند خواهند شد.