خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هدف از حملات اخیر صهیونیست‌ها به نوارغزه افزایش تنش‌ها است

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 13 مرداد 1399 - 09:05
سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس در سخنانی اظهار داشت: هدف اصلی و اساسی از حملات اخیر اشغالگران صهیونیست به نوارغزه افزایش سطح تنش ها است.
حملات،مقاومت،نوارغزه،غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، «فوزی برهوم» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس به حملات اخیر صهیونیست‌ها به نوارغزه واکنش نشان داد.
بر اساس این گزارش، وی در این خصوص اعلام کرد: هدف اصلی و اساسی از حملات اخیر اشغالگران صهیونیست به نوار غزه افزایش سطح تنش‌ها است.
‌برهوم افزود: صهیونیست‌ها با حملات خود به غزه به دنبال منحرف کردن اذهان عمومی از وخامت اوضاع سیاسی خود در اراضی اشغالی هستند.
سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد: مقاومت همچنان به مبارزه جهادی با دشمن صهیونیستی ادامه خواهد داد.
جنگنده‌های رژیم صهیونیستی شب گذشته منطقه‌ای در شرق شهرک «القراره» واقع در «خانیونس» و منطقه‌ای در «رفح» واقع در نوارغزه را بمباران کردند.