خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع ۲۰ میلیارد تومان کمک مومنانه در استان ایلام

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 13 مرداد 1399 - 00:27
ایلام-استاندار ایلام گفت: در ایام کرونا، ۲۰ میلیارد تومان کمک مومنانه در استان ایلام بین اقشار مختلف توزیع شده است.
كرونا،استان،ايلام،درمان،بهداشت،نفر،ماه،مبتلايان،استاندار،بيم ...

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی عصر یکشنبه در سی و دومین نشست ستاد استانی مبارزه با کرونا که با حضور جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، اظهار کرد: کادر درمان در خط مقدم مبارزه با بیماری منحوس کرونا قرار دارد.
وی عنوان کرد: همه دولت و نظام تابع نظرات کارشناسی دوستان در سیستم بهداشت و درمان هستند.
وی افزود: به دنبال این هستیم که با اجرای کامل و دقیق مصوبات ستاد کرونا کاهش روند ابتلا و مرگ و میر بیماری کرونا در استان کاهش دهیم.
استاندار ایلام با اشاره به اینکه همکاری و همدلی و هماهنگی بسیار ارزشمندی در استان در مقابله با بیماری کرونا ایجاد شده که بسیار ارزشمند است، گفت: نماینده محترم ولی فقیه در استان پای ثابت در جلسات کرونا هستند و همراهی و کمک ایشان بی بدیل است.
وی تصریح کرد: در کمک‌های مومنانه بالای ۲۰ میلیارد تومان کمک جمع آوری شد و بین آسیب دیدگان از کرونا توزیع شد.
وی با بیان اینکه شیوع بیماری کرونا از اسفند ماه در استان ایلام شروع شد، بیان کرد: در اوایل کار با همراهی خوب مردم و تشکیل پویش‌های گسترده به خوبی توانستیم کرونا را زمین گیر و کنترل کنیم.
استاندار ایلام اضافه کرد: با شروع طرح فاصله گذاری هوشمند و شروع کسب و کارها مردم فکر کردن همه چیز تمام شده است و این ساده انگاری کار دست ما داد تا در اواخر خرداد تعداد مبتلایان افزایش یابد و در تیرماه به اوج خود رسید.
وی بیان کرد: تا پایان خرداد ماه کل مبتلایان ۱۶۷۰ نفر و فوتی‌ها ۷۷ نفر بوده‌اند، اما امروز تعداد مبتلایان به شش هزار نفر و فوتی‌ها به ۱۶۸ نفر رسیده است.
سلیمانی دشتکی بیان کرد: در این ۴۰ روز ۳.۶ برابر تعداد مبتلایان و ۲.۲ برابر تعداد فوتی‌ها افزایش یافته است.
وی گفت: در هفته‌های اخیر استان در وضعیت هشدار و قرمز بوده است در هر روز ۲.۵ نفر فوتی و متوسط ۱۰۵ نفر مبتلا داشته‌ایم.
وی با اشاره به اینکه در دو هفته اخیر وضعیت آرام تر شده است، گفت: البته نباید این آرامش نسبی باعث غفلت دوباره شود.
لزوم توجه به مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان
استاندار ایلام بیان کرد: امکانات حوزه بهداشت و درمان استان کم است، اگر تست‌ها طولانی شده به دلیل کمبود امکانات است.
وی گفت: امروز مشکلات حوزه بهداشت و درمان در استان زیاد است از جمله مرکز قلب و آنژیوگرافی و عمل جراحی باز و شیمی درمانی در ایلام وجود ندارد.
سلیمانی دشتکی ادامه داد: دهلران، سرابله، ایوان نیاز به سی تی اسکن دارند.
وی گفت: هشت ماه کارانه و اضافه کار پرستاران و ۱۱ ماه کارانه پزشکان و شش ماه ماندگاری و مقیم بودن پزشکان و بدهی به شرکت‌های دولتی و هزینه کار پردازی مجموعاً ۱۲۰ میلیارد تومان پرداخت نشده و لازم است در این شرایط مورد توجه قرار گیرد.
استاندار ایلام گفت: بیمارستان ملکشاهی که قرار است با همکاری بنیاد مستضعفان و وزارت بهداشت تکمیل شود نیازمند تکمیل تجهیزات و پرسنل از طرف وزارتخانه است.
وی افزود: بیمارستان ۳۷۶ تختخوابی ایلام را به عنوان طرح شاخص به دولت معرفی کردیم و ۱۳۰ میلیارد تومان برای تکمیل اعتبار اختصاص یافته و امیدواریم تا پایان سال مالی جاری به اتمام برسد.