سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عرضه اولیه تامین سرمایه امین قطعی شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 12 مرداد 1399 - 23:31
بر اساس اطلاعیه سازمان بورس، روز چهارشنبه ۱۵ مردادماه شرکت تامین سرمایه امین، ۱۵ درصد از سهام خود را با نماد «امین» به روش عرضه اولیه وارد بورس می‌کند.
جنبي،امين،سرمايه،شركت،فهرست

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان سازمان بورس اطلاعیه عرضه اولیه شرکت تامین سرمایه امین را به شرح زیر اعلام کرد:
به اطلاع کلیه فعالان محترم بازار سرمایه می‌رساند در روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۵/۱۵ تعداد ۱ میلیارد و ۵۰ میلیون سهم معادل ۱۵ درصد از سهام شرکت “تامین سرمایه امین به عنوان پانصد و چهل و پنجمین شرکت در فهرست شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش فعالیت‌های جنبی واسطه‌گری‌های مالی”گروه“فعالیت‌های جنبی واسطه‌گری‌های مالی به جز تامین وجوه بیمه و بازنشستگی ”و طبقه“ فعالیت‌های جنبی واسطه‌گری‌های مالی طبقه‌بندی نشده در جای دیگردر فهرست نرخ‌های بازار دوم و در نماد امین به شیوه ثبت سفارش جهت کشف قیمت عرضه خواهد شد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/