خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کنکور فردا تعیین تکلیف می شود

ایسنا | برگزیده، دانش و فناوری، اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 12 مرداد 1399 - 20:34
وزیر علوم اعلام کرد: تصمیم گیری درباره برگزاری کنکور به فردا دوشنبه موکول شد.
برگزاري،تحقيقات،علوم،كنكور،فناوري،كميسيون

وزیر علوم اعلام کرد: تصمیم گیری درباره برگزاری کنکور به فردا دوشنبه موکول شد.
به گزارش ایسنا، نشست تخصصی کمیسیون آموزش با حضور وزرای علوم، تحقیقات و فناوری، ورزش و جوانان و بهداشت و رئیس سازمان سنجش در صحن علنی مجلس پایان یافت.
دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پس از پایان نشست کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در جمع خبرنگاران درباره جمع‌بندی این نشست، عنوان کرد: نشست امروز با دعوت کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس برگزار شد و بحث‌های مهمی در خصوص برگزاری آزمون سراسری مطرح شد.
وی ادامه داد: نگرانی‌های نمایندگان نسبت به برگزاری آزمون‌ها در نشست امروز به مهمانان نشست منتقل شد و در مجموع در اجرای آزمون فعلا تصمیمی برای تغییر تاریخ برگزاری کنکور در این نشست اتخاذ نشد.
دکتر غلامی اضافه کرد: بر همین مبنا مقرر شد فردا دوشنبه نشستی با حضور وزرای علوم و بهداشت و رئیس کمیسیون آموزش برگزار شود تا در این نشست تصمیم‌گیری نهایی در خصوص برگزاری زمان کنکور اتخاذ شود.
به گزارش خانه ملت، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: تصمیم‌گیری نهایی در خصوص برگزاری کنکور از طریق ستاد ملی کرونا اعلام خواهد شد.
انتهای پیام