خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکید وزیر خارجه امارات بر همکاری با ایران در زمینه مسائل منطقه‌ای

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 12 مرداد 1399 - 20:15
وزیر امور خارجه خطاب به همتای اماراتی خود گفت: دیگران ممکن است از شرایط کنونی در جهت بی ثباتی منطقه بهره برداری کنند، ولی ما به عنوان همسایه باید در اندیشه ثبات منطقه باشیم.
منطقه،تاكيد،فيمابين،ظريف،امارات

به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در نشست ویدئویی امروز (یکشنبه) محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با شیخ عبدالله بن زاید وزیر امور خارجه و همکاری‌های بین المللی دولت امارات روند همکاری‌های دوجانبه و موضوعات مشترک منطقه‌ای مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در این گفت‌وگو طرفین آمادگی خود را برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف در راستای منافع مشترک مورد تاکید قرار دادند.
ظریف با یادآوری شرایط حساس منطقه بر ضرورت گفت‌وگو و همکاری‌های فیمابین تاکید کرد و اظهار داشت: دیگران ممکن است از شرایط کنونی در جهت بی ثباتی منطقه بهره برداری کنند، ولی ما به عنوان همسایه باید در اندیشه ثبات منطقه باشیم.
طرف اماراتی نیز در این گفت‌وگو همکاری ایران و امارات را در منطقه ضروری خواند و بر استمرار رایزنی‌های فیمابین و تبدیل چالش‌ها به فرصت‌ها تاکید کرد.
انتهای پیام/