خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسرو سینایی در جوار محمدعلی کشاورز آرام گرفت/ بدرقه بدون مراسم

مهر | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 12 مرداد 1399 - 16:34
پیکر خسرو سینایی کارگردان سینما ساعتی قبل و بدون برگزاری مراسم تشییع در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) به خاک سپرده شد.
سينايي،خسرو،احمدزاده،مستندساز،خاكسپاري،مزار،كشاورز،كارگردان

به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب احمدزاده نویسنده، فیلم‌نامه‌نویس و مستندساز دقایقی پیش با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش از خاکسپاری خسرو سینایی کارگردان سینما در جوار مزار محمدعلی کشاورز بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون خبر داد.
احمدزاده با انتشار تصویری از محل خاکسپاری نوشت: «استادمان در شرافت، خسرو سینایی هم اکنون در کنار مزار دوستش استاد محمد علی کشاورز آرام گرفت.
بروید خوش باشید.
روحتان شاد و شادتر»
به گزارش خبرنگار مهر، به درخواست خانواده زنده‌یاد خسرو سینایی، پیکر این هنرمند بدون برگزاری مراسم به سمت خانه ابدی رهسپار شد.
خسرو سینایی کارگردان و مستندساز سینمایی روز گذشته ۱۱ مردادماه به دلیل ابتلا به بیماری کرونا درگذشت.
فیلم سینمایی «عروس آتش» مشهورترین ساخته خسرو سینایی است که از هجدهمین دوره جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه را دریافت کرد.
«جزیره رنگین»، «کویر خون»، «مثل یک قصه»، «گفت‌وگو با سایه»، «مرثیه گمشده» و «هیولای درون» از آثار او هستند.