خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه اندازی تشکل های کشاورزی سبب ارتقا کیفی محصولات پیشوا می شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 26 دی 1397 - 13:07
پیشوا- فرماندار پیشوا گفت: راه اندازی تشکل های کشاورزی سبب ارتقا کیفی محصولات پیشوا می شود.
زراعي،كشاورزي،شهرستان،پيشوا

به گزارش خبرنگار مهر، حسین عباسی ظهر چهارشنبه در جلسه شورای کشاورزی شهرستان پیشوا طی سخنانی گفت: پتانسیل‌های کشاورزی در شهرستان پیشوا بسیار قوی است و با راه‌اندازی اتحادیه و تشکل‌های کشاورزی ضمن کمک‌ به کشاورزان برای پیشبرد امور، در ارتقای کیفی و کمی محصولات زراعی منطقه می توان اثرگذار بود.
وی افزود: فرهنگ استفاده از آبیاری نوین به منظور حفظ منابع آبی باید بیش از پیش در شهرستان پیشوا ترویج و توسعه یابد.
فرماندار پیشوا گفت: این سومین جلسه شورای کشاورزی شهرستان پیشوا است که به صورت میدانی و به منظور تقویت ارتباط بخش دولتی و خصوصی، توسعه ظرفیت‌ها و رفع مشکلات در مراکز دامی و زراعی برگزار می شود.