خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک اسیر فلسطینی در بند رژیم صهیونیستی به کرونا مبتلا شد

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 12 مرداد 1399 - 15:10
کمیته امور اسرا و آزادگان فلسطین اعلام کرد که یک اسیر فلسطینی از کرانه باختری در بازداشتگاه رژیم صهیونیستی به کرونا مبتلا شده است.
فلسطيني،رژيم،كرونا،صهيونيستي،كميته،مسئولان

کمیته امور اسرا و آزادگان فلسطین اعلام کرد که یک اسیر فلسطینی از کرانه باختری در بازداشتگاه رژیم صهیونیستی به کرونا مبتلا شده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، کمیته امور اسرا و آزادگان فلسطینی اعلام کرد که مسئولان رژیم اشغالگر به یکی از وکلای این کمیته ابلاغ کرده‌اند که «نبیل الشرباتی» از اهالی الخلیل واقع در جنوب کرانه باختری به ویروس کرونا مبتلا شده است.
طبق گزارش خبرگزاری فلسطینی «صفا»، الشریاتی حدود یک هفته قبل بازداشت شد و پنج‌شنبه گذشته دادگاه نظامی عوفر قرار بازداشت وی را به بهانه تکمیل تحقیقات، یک هفته دیگر تمدید کرد.
بنابر این گزارش، مسئولان رژیم صهیونیستی دو روز پیش از این اسیر فلسطینی تست کرونا بعمل آورده و پس از مثبت شدن نتیجه تست او را به سلول انفرادی در زندان رامون منتقل کرده‌اند.
حدود پنج هزار و ۵۰۰ فلسطینی در اسارت رژیم صهیونیستی بسر می‌برند و تا کنون نهادهای فلسطینی بارها از مسئولان این رژیم برای آزادی اسرای فلسطینی به ویژه در سایه شیوع ویروس کرونا درخواست کرده‌اند.
انتهای پیام/م