سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسمومیت ۳۵۰ نفر در«محمدآباد» گرگان/ «آلودگی محیطی» محتمل است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 12 مرداد 1399 - 14:43
گرگان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از مسمومیت ۳۵۰ نفر از اهالی روستای محمد آباد گرگان خبرداد و گفت: برآورد اولیه ما عفونت ویروسی بوده اما ظاهراً چنین نیست.
فاضل،گزارشي،آلودگي،بررسي،گزارش

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا فاضل ظهر یکشنبه در حاشیه جلسه پیشگیری و مقابله با کرونای گلستان اظهارکرد: سه روز پیش گزارشی از بهداشت رسید مبنی بر اینکه در روستای محمدآباد حدود ۳۰۰ الی ۳۵۰ نفر علائم اسهال و استفراغ دارند.
وی افزود: در مقطع اول تصور می شد که این افراد به کرونا مبتلا بوده و همچنین آلودگی آب و محیط هم بررسی شد که تا پایان هفته گزارش آن خواهد رسید.
فاضل بیان کرد: برآورد اولیه ما عفونت ویروسی بوده اما ظاهراً چنین نیست و آلودگی محیطی مطرح است.
وی با بیان اینکه زمانی که بررسی ها کامل شد نتایج اعلام خواهد شد، گفت: تاکنون گزارشی از تب کریمه کنگو در استان نداشتیم و ممکن بعد از عید قربان به دلیل استفاده از گوشت گرم مواردی را شاهد باشیم.